Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Sapphire » Using @{} params in Sapphire expressions
Using @{} params in Sapphire expressions [message #772002] Wed, 28 December 2011 19:13 Go to next message
Roded Bahat is currently offline Roded Bahat
Messages: 152
Registered: August 2011
Senior Member
Hi,
When including a node factory, I'd like to pass a param in the include and use it as part of the label of the factory's nodes.
I tried different variations such as ${@{ParamName}} but couldn't get it to work.
Is this even possible?
Thanks,
Roded
Re: Using @{} params in Sapphire expressions [message #774269 is a reply to message #772002] Tue, 03 January 2012 16:09 Go to previous messageGo to next message
Konstantin Komissarchik is currently offline Konstantin Komissarchik
Messages: 940
Registered: July 2009
Senior Member
There is likely an issue with constructs that support expressions and template parameter substitution. Expressions are parsed when sdef model is loaded and aren't reparsed for every template invocation. This will need some thought on how to best resolve this problem. Please open a bug.

- Konstantin
Re: Using @{} params in Sapphire expressions [message #774282 is a reply to message #774269] Tue, 03 January 2012 16:22 Go to previous message
Roded Bahat is currently offline Roded Bahat
Messages: 152
Registered: August 2011
Senior Member
Alright, thanks.

367775
Previous Topic:Copy & Paste in Sapphire's editor tree
Next Topic:Workspace closed Exception with JUnitTests
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 20 16:16:31 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03083 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software