Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DSDP » Run and Debug j2me as "installed JREs"
Run and Debug j2me as "installed JREs" [message #7899] Mon, 27 February 2006 01:27 Go to next message
keanu is currently offline keanuFriend
Messages: 49
Registered: July 2009
Member
I'd like to use IBM j9 VM, j2me CDC VM I have, as "Installed JREs" when I
develop eclipse application.
However the panel, "windows > preferences > java > installedJREs",
does not fit well with IBM j9 (CDC / FP 1.0).

I tried with "add" butten, only to fail.
I tried with "search" button, finding some directories.
However the directory found by "search" function is wrong directories.
---------------
steps
1) hit "search button" in the panel "Installed JREs"
2) select directory "C:\java\wsdd571\wsdd5.0\ive-2.2" which IBM j9 VMs are
under the directory.
3) Brings some awkward directories as "found".
---------------

I tried same funtions with Sun J2SE VM, and it works well.

How can I run and debug IBM j9, or other j2me VM available, explicitly
with the current eclipe 3.x?
Re: Run and Debug j2me as "installed JREs" [message #7933 is a reply to message #7899] Mon, 08 May 2006 19:49 Go to previous message
Doug Gaff is currently offline Doug GaffFriend
Messages: 150
Registered: July 2009
Senior Member
Try the eclipse.platform newsgroup for this question.

"Keanu, Paik" <yspaik@kr.ibm.com> wrote in message
news:80164a0e8769bd2d56a5cfbb330f762c$1@www.eclipse.org:

> I'd like to use IBM j9 VM, j2me CDC VM I have, as "Installed JREs" when
> I
> develop eclipse application.
> However the panel, "windows > preferences > java > installedJREs",
> does not fit well with IBM j9 (CDC / FP 1.0).
>
> I tried with "add" butten, only to fail.
> I tried with "search" button, finding some directories.
> However the directory found by "search" function is wrong directories.
> ---------------
> steps
> 1) hit "search button" in the panel "Installed JREs"
> 2) select directory "C:\java\wsdd571\wsdd5.0\ive-2.2" which IBM j9 VMs
> are
> under the directory.
> 3) Brings some awkward directories as "found".
> ---------------
>
> I tried same funtions with Sun J2SE VM, and it works well.
>
> How can I run and debug IBM j9, or other j2me VM available, explicitly
> with the current eclipe 3.x?
Re: Run and Debug j2me as "installed JREs" [message #569535 is a reply to message #7899] Mon, 08 May 2006 19:49 Go to previous message
Doug Gaff is currently offline Doug GaffFriend
Messages: 150
Registered: July 2009
Senior Member
Try the eclipse.platform newsgroup for this question.

"Keanu, Paik" <yspaik@kr.ibm.com> wrote in message
news:80164a0e8769bd2d56a5cfbb330f762c$1@www.eclipse.org:

> I'd like to use IBM j9 VM, j2me CDC VM I have, as "Installed JREs" when
> I
> develop eclipse application.
> However the panel, "windows > preferences > java > installedJREs",
> does not fit well with IBM j9 (CDC / FP 1.0).
>
> I tried with "add" butten, only to fail.
> I tried with "search" button, finding some directories.
> However the directory found by "search" function is wrong directories.
> ---------------
> steps
> 1) hit "search button" in the panel "Installed JREs"
> 2) select directory "C:\java\wsdd571\wsdd5.0\ive-2.2" which IBM j9 VMs
> are
> under the directory.
> 3) Brings some awkward directories as "found".
> ---------------
>
> I tried same funtions with Sun J2SE VM, and it works well.
>
> How can I run and debug IBM j9, or other j2me VM available, explicitly
> with the current eclipe 3.x?
Previous Topic:migrate some existing projects from Sun ONE Studio to Eclipse?
Next Topic:oh oh oh eclipse developer: bruta merda!
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 26 17:38:52 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03373 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software