Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Report parameters not retaining default value
Report parameters not retaining default value [message #769983] Thu, 22 December 2011 21:50 Go to next message
jk_work123 is currently offline jk_work123
Messages: 1
Registered: December 2011
Junior Member
I have set up two report parameters : startDate and endDate in my report.
This is linked to the dataset parameters and the query works fine with the parameters.

Issue is that I have set the default value for startDate (as current date) and endDate as (current date -7) via expression. This came up consistently in the prompt when invoking the view. Then just once, I changed the report parameters manually in the prompt.
After that, the parameters are retaining the changed values in the prompt instead of showing the default values when I invoke the viewer.

Is there something I can do to reset the parameters to default?

thanks!
Re: Report parameters not retaining default value [message #771592 is a reply to message #769983] Tue, 27 December 2011 12:44 Go to previous message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

If you are in the designer it saves the last parameter values when you
select the preview tab. If you select view report in Web Viewer from
the toolbar, it should prompt for the parameters with your expressions.

Jason

On 12/22/2011 9:50 PM, jk_work123 wrote:
> I have set up two report parameters : startDate and endDate in my report.
> This is linked to the dataset parameters and the query works fine with
> the parameters.
>
> Issue is that I have set the default value for startDate (as current
> date) and endDate as (current date -7) via expression. This came up
> consistently in the prompt when invoking the view. Then just once, I
> changed the report parameters manually in the prompt. After that, the
> parameters are retaining the changed values in the prompt instead of
> showing the default values when I invoke the viewer.
>
> Is there something I can do to reset the parameters to default?
>
> thanks!
Previous Topic:Get Default item of a SelectionList
Next Topic:Column sum based on another column
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 01:03:21 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.37398 seconds