Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse characters are shown as boxes
Eclipse characters are shown as boxes [message #768444] Tue, 20 December 2011 06:55
pp.perez is currently offline pp.perez
Messages: 1
Registered: December 2011
Junior Member
Hello,

I'm trying to launch eclipse helios on Solaris. Eclipse pops-up but characters are displayed as boxes like it's shown in the attached screen-shot. I'm launching eclipse with following command:

% /tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362/eclipse -configuration /home/toolssw/.eclipse/sunos_platform_3.6.2 -vm /tools/sw/opt/SunOS/java/jdk1.6.0_24/bin/java -consoleLog -debug
Start VM: /tools/sw/opt/SunOS/java/jdk1.6.0_24/bin/java
-Xms40m
-Xmx384m
-XX:MaxPermSize=256m
-jar /tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362//plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.1.0.v20100507.jar
-os solaris
-ws gtk
-arch sparc
-showsplash
-launcher /tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362/eclipse
-name Eclipse
--launcher.library /tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362//plugins/org.eclipse.equinox.launcher.gtk.solaris.sparc_1.1.0.v20100503/eclipse_1307.so
-startup /tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362//plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.1.0.v20100507.jar
-exitdata cc
-configuration /home/toolssw/.eclipse/sunos_platform_3.6.2
-consoleLog
-debug
-vm /tools/sw/opt/SunOS/java/jdk1.6.0_24/bin/java
-vmargs
-Xms40m
-Xmx384m
-XX:MaxPermSize=256m
-jar /tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362//plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.1.0.v20100507.jar
Configuration location:
file:/home/toolssw/.eclipse/sunos_platform_3.6.2/
Configuration file:
file:/home/toolssw/.eclipse/sunos_platform_3.6.2/config.ini loaded
Install location:
file:/tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362/
Configuration file:
file:/tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362/configuration/config.ini loaded
Shared configuration location:
file:/tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362/configuration/
Framework located:
file:/tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362/plugins/org.eclipse.osgi_3.6.0.v20100517.jar
Framework classpath:
file:/tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362/plugins/org.eclipse.osgi_3.6.0.v20100517.jar
Splash location:
/tools/sw/opt/SunOS/eclipse/eclipsecpp362/plugins/org.eclipse.platform_3.6.0.v201006080911/splash.bmp
Debug options:
file:/home/toolssw/.options loaded
Time to load bundles: 17
Starting application: 2447
Application Started: 90106

It seems I have fonts problems, but where?. In the fonts front, in this same machine I can run firefox with no problems.
Previous Topic:Manual
Next Topic:Generating Web Service Client using jbossws
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 15:36:21 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02356 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software