Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » MOFScript » Problem running transformation in Java
Problem running transformation in Java [message #766298] Thu, 15 December 2011 14:20
pere b is currently offline pere b
Messages: 7
Registered: November 2011
Junior Member
Hi,

I'm trying to run the code provided in "standalone.txt" in Netbeans and I'm getting this exception:

run:
Exception in thread "main" java.lang.NoSuchMethodError: org.eclipse.emf.ecore.EPackage$Registry.getEFactory(Ljava/lang/String;)Lorg/eclipse/emf/ecore/EFactory;
at org.eclipse.uml2.uml.internal.impl.UMLFactoryImpl.init(UMLFactoryImpl.java:257)
at org.eclipse.uml2.uml.UMLFactory.<clinit>(UMLFactory.java:35)
at org.eclipse.uml2.uml.internal.impl.UMLPackageImpl.<init>(UMLPackageImpl.java:1928)
at org.eclipse.uml2.uml.internal.impl.UMLPackageImpl.init(UMLPackageImpl.java:1957)
at org.eclipse.uml2.uml.UMLPackage.<clinit>(UMLPackage.java:83)
at TestAPI.<init>(TestAPI.java:27)
at TestAPI.main(TestAPI.java:117)
Java Result: 1
BUILD SUCCESSFUL (total time: 1 second)


Do you know what I'm doing wrong? Do I have to register the UML metamodel? If so, how can I do it?

Thanks!
Pere
Previous Topic:Applying Stereotypes
Next Topic:Subpackages URI problem
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 20:11:54 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02204 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software