Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » The specified JRE installation does not exist(why are the / set to \ in the configuration for windows)
The specified JRE installation does not exist [message #755456] Tue, 08 November 2011 10:07 Go to next message
Jeanne  is currently offline Jeanne
Messages: 4
Registered: September 2011
Location: Oklahoma
Junior Member
I am trying to install and setup a second copy of eclipse with JBoss AS and Java. After adding the JRE and the JBoss AS server to this eclipse I try to start the server and I get the error message "The specified JRE installation does not exist". I took a look at my Install Details > Configuration information and some location paths are set with / in the place of \.

The first copy of eclipse runs the server and its configuration directory name \ are correct for a windows system.


Is their a setting that I missed on this second copy of eclipse? What controls these forward or backward slashes.

Jeanne
Re: The specified JRE installation does not exist [message #755747 is a reply to message #755456] Wed, 09 November 2011 08:18 Go to previous message
Jeanne  is currently offline Jeanne
Messages: 4
Registered: September 2011
Location: Oklahoma
Junior Member
I finally fixed the problem by:
1) I renamed the current JRE by adding Old to the end of the name
2) added it back to eclispe and deleted the OLD one
2) Then I removed the JBoss server and added it back with the new JRE.

Now it is working
Previous Topic:Unable to Install Plugins from Repositories
Next Topic:Java Compile problem
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 30 03:20:32 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01456 seconds