Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » unable to start profiler- problem with local direct connection
unable to start profiler- problem with local direct connection [message #84333] Wed, 27 September 2006 06:45 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: gcorani.gmail.com

Hi guys,
I am running Linux slackware 10.2, Eclipse 3.2, and the following TPTP
plugins:
-agent controller 4.1.0.1
-collection framework 4.1.0
-Platform 4.1.0
-Platform Execution 4.1.0.1
-Platform Trace 4.1.0
-ProbeKit 4.1.0
-Trace 4.1.100

I didn't install any external agent controller; as far as I have understood,
I should be able to use the local direct connection, as I have no interest
in profiling remote machines/applications.

If I check the Local Direct Connnection (under Preferences->Profiling), the
test is successfull.

However, if I try to profile my application, I get this message: "an
internal error occurred during launching" and profiling gives up.

Afterwards, I find the file /tmp/IBMRAC/ramaster on the hard drive.
At this point, the test of the Local Direct Connection fails, saying that I
am running the RAC agent.
The test of the connection to localhost:10002 fails as well, because however
no agent controller is installed on the system.

If I delete /tmp/IBMRAC/ramaster, the test of Local Direct Connection is
successfull again, but then the profiler returns the internal error
described above.

I guess there is a misconfiguration, but as it is the first time I am using
TCTP I have been not able to understand where is the problem. Can you help
me?

best regards
Re: unable to start profiler- problem with local direct connection [message #84439 is a reply to message #84333] Wed, 27 September 2006 10:43 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: nmehrega.ca.ibm.com

This is a multipart message in MIME format.
--=_alternative 0050E579852571F6_=
Content-Type: text/plain; charset="US-ASCII"

When you test your connection, can you check to see if
/tmp/IBMRAC/ramaster is created. If so, try deleting it before profiling.
I noticed that you grabbed the 4.1 driver. I believe this was a fix that
went into 4.2.

Navid Mehregani
--=_alternative 0050E579852571F6_=
Content-Type: text/html; charset="US-ASCII"


<br><font size=2 face="sans-serif">When you test your connection, can you
check to see if </font><tt><font size=2>/tmp/IBMRAC/ramaster</font></tt><font size=2 face="sans-serif">
is created. &nbsp;If so, try deleting it before profiling. &nbsp;I noticed
that you grabbed the 4.1 driver. I believe this was a fix that went into
4.2.</font>
<br>
<br><font size=2 face="sans-serif">Navid Mehregani</font>
--=_alternative 0050E579852571F6_=--
Previous Topic:Running AGR tests while computer (XP) is locked
Next Topic:Problems installing TPTP
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 01 12:02:07 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01482 seconds