Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » AGR and Debug Launch Configuration
AGR and Debug Launch Configuration [message #83536] Wed, 13 September 2006 12:34 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: shaivalp.kpitcummins.com

Hello Everybody,

I am working on Automated GUI Recording and have created one test suite.
In this test-suite I have a recorded test case with following steps:
Click on the Run menu then Debug sub menu a new Debug dialog is open then
inserting a hook and click on “C/C++ local application” then close it and
finish the recording.

When I try to run the test case it opens the Debug dialog and when it
reached at C/C++ local application” the macro is terminated with following
message.
“There was an error while running the macro associated with test case:
UT_1 (Name of test case) org.eclipse.core.runtime.core exception”

So is there any way to solve this error?
(Eclipse 3.2, TPTP-4.2.0, agntctrl-TPTP-4.2.0)

Please guide me.

Best Regards,
Shaival Parekh
Re: AGR and Debug Launch Configuration [message #83670 is a reply to message #83536] Fri, 15 September 2006 20:59 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 404
Registered: July 2009
Senior Member
Can you provide me with the macro and the configuration that I'll need to
run it (I'm assuming CDT is one of them)
Thanks,
Ali Mehregani

"Shaival" <shaivalp@kpitcummins.com> wrote in message
news:74e37d647aefc32f890813eacba0dbfc$1@www.eclipse.org...
> Hello Everybody,
>
> I am working on Automated GUI Recording and have created one test suite.
> In this test-suite I have a recorded test case with following steps:
> Click on the Run menu then Debug sub menu a new Debug dialog is open then
> inserting a hook and click on
Re: AGR and Debug Launch Configuration [message #83791 is a reply to message #83670] Tue, 19 September 2006 05:08 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: shaivalp.kpitcummins.com

Hi Ali,

Thank you so much for your reply.
The Configuration I am using is Eclipse 3.2, CDT-3.1.0, TPTP-4.2.0,
agntctrl-TPTP-4.2.0.
The macro is as follows -

<macro version="0.1" >
<shell descriptive="C/C++ - AGR_Test_Debug - Eclip..."
id="org.eclipse.ui.internal.WorkbenchWindow" return-code="-1" >
<command descriptive="Test Cases" type="focus"
contextId=" editor/org.eclipse.hyades.test.ui.editor.TestSuiteEditorPart /AGR_Test_Debug.testsuite "
widgetId="org.eclipse.swt.widgets.ToolBar#1" />
<command descriptive="Debug..." type="select" contextId="menus"
widgetId=" org.eclipse.ui.internal.ActionSetContributionItem#{{&amp ;Run-De&amp;bug...}}-{{0.8}}{{6|12}}-{{0.6}}{{false}}-{{ 0.1}}{{15}}-{{0.1}}{{Debu&amp;g
As}}-{{0.2}}{{separator}}-{{0.2}}" />
<shell descriptive="Debug"
id=" org.eclipse.debug.internal.ui.launchConfigurations.LaunchCon figurationsDialog "
return-code="1" >
<command descriptive="C/C++ Local Application" type="item-select"
contextId="shell" widgetId="org.eclipse.swt.widgets.Tree#{{/}}-{{1.0}}" >
<item
path=" org.eclipse.swt.widgets.TreeItem#{{org.eclipse.cdt.launch}}- {{0.2}}{{ org.eclipse.debug.internal.core.sourcelookup.SourcePathCompu ter @745477 }}-{{0.1}}{{null}}-{{0.1}}{{org.eclipse.cdt.launch.localCLau nch}}-{{0.5}} "/>
</command>
<command type="verification"
contextId=" shell/org.eclipse.debug.internal.ui.launchConfigurations.Lau nchConfigurationsDialog "
location="/org.kpit.cdt.test.debug.AGR.tests/src"
resource="org.kpit.cdt.test.debug.AGR.tests.hooks.AGR_Test_Debug "
hook="hook1:Qorg.eclipse.swt.widgets.Shell;"/>
<command type="wait" />
<command descriptive="Close" type="select" contextId="shell"
widgetId="org.eclipse.swt.widgets.Button#{{1026}}-{{1.0}}" />
</shell>
</shell>
</macro>
This is working for our other test cases but the problem occurs when the
test includes invoking of the Debug/Run launch configurations.

Thanks & Regards,
Shaival
Re: AGR and Debug Launch Configuration [message #84258 is a reply to message #83791] Tue, 26 September 2006 15:28 Go to previous message
No real name is currently offline No real name
Messages: 404
Registered: July 2009
Senior Member
What line number is the macro failing at? The line number will be indicated
if you click the details button of the error message dialog. I tried
recroding a similar macro using the "Java Application" launch item instead
of the C/C++ launch item and it ran successfully. Can you determine if the
error is only caused by selecting the C/C++ launch item?

Thanks.

"Shaival" <shaivalp@kpitcummins.com> wrote in message
news:429a3d139aa86543729b33b12cf99966$1@www.eclipse.org...
> Hi Ali,
>
> Thank you so much for your reply.
> The Configuration I am using is Eclipse 3.2, CDT-3.1.0, TPTP-4.2.0,
> agntctrl-TPTP-4.2.0.
> The macro is as follows -
>
> <macro version="0.1" >
> <shell descriptive="C/C++ - AGR_Test_Debug - Eclip..."
> id="org.eclipse.ui.internal.WorkbenchWindow" return-code="-1" >
> <command descriptive="Test Cases" type="focus"
> contextId=" editor/org.eclipse.hyades.test.ui.editor.TestSuiteEditorPart /AGR_Test_Debug.testsuite "
> widgetId="org.eclipse.swt.widgets.ToolBar#1" />
> <command descriptive="Debug..." type="select" contextId="menus"
> widgetId=" org.eclipse.ui.internal.ActionSetContributionItem#{{&amp ;Run-De&amp;bug...}}-{{0.8}}{{6|12}}-{{0.6}}{{false}}-{{ 0.1}}{{15}}-{{0.1}}{{Debu&amp;g
> As}}-{{0.2}}{{separator}}-{{0.2}}" />
> <shell descriptive="Debug"
> id=" org.eclipse.debug.internal.ui.launchConfigurations.LaunchCon figurationsDialog "
> return-code="1" >
> <command descriptive="C/C++ Local Application" type="item-select"
> contextId="shell" widgetId="org.eclipse.swt.widgets.Tree#{{/}}-{{1.0}}" >
> <item
> path=" org.eclipse.swt.widgets.TreeItem#{{org.eclipse.cdt.launch}}- {{0.2}}{{ org.eclipse.debug.internal.core.sourcelookup.SourcePathCompu ter @745477 }}-{{0.1}}{{null}}-{{0.1}}{{org.eclipse.cdt.launch.localCLau nch}}-{{0.5}} "/>
> </command>
> <command type="verification"
> contextId=" shell/org.eclipse.debug.internal.ui.launchConfigurations.Lau nchConfigurationsDialog "
> location="/org.kpit.cdt.test.debug.AGR.tests/src"
> resource="org.kpit.cdt.test.debug.AGR.tests.hooks.AGR_Test_Debug "
> hook="hook1:Qorg.eclipse.swt.widgets.Shell;"/>
> <command type="wait" />
> <command descriptive="Close" type="select" contextId="shell"
> widgetId="org.eclipse.swt.widgets.Button#{{1026}}-{{1.0}}" />
> </shell>
> </shell>
> </macro>
> This is working for our other test cases but the problem occurs when the
> test includes invoking of the Debug/Run launch configurations.
>
> Thanks & Regards,
> Shaival
>
Previous Topic:Extending TPTP, Tutorial Error
Next Topic:Automated GUI test of workspace-plugins?
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 16 15:39:28 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02031 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software