Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Build fails on my Indigo but succeeds on my friends Indigo
Build fails on my Indigo but succeeds on my friends Indigo [message #740568] Tue, 18 October 2011 16:53 Go to next message
David Wynter is currently offline David Wynter
Messages: 4578
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I get "failed to create task or type ajdt.eclipse.buildScript" when I
try to build, The messages is associated with a plugin that I have in
dropins/plugins. I ran ss in the OSGi consle and sure enough it is not
loaded.

I now know that sometime dropins simply does not work, no idea why.
Google searches suggest a fresh install of Eclipse to solve this
problem, that is 1/2 a day at least by the time I have added all the
features I use. Is there a way of determining why dropins stops working?

Thx.

David
Re: Build fails on my Indigo but succeeds on my friends Indigo [message #740784 is a reply to message #740568] Tue, 18 October 2011 22:12 Go to previous message
David Wynter is currently offline David Wynter
Messages: 4578
Registered: July 2009
Senior Member
On 18/10/11 17:53, David Wynter wrote:
> Hi,
>
> I get "failed to create task or type ajdt.eclipse.buildScript" when I
> try to build, The messages is associated with a plugin that I have in
> dropins/plugins. I ran ss in the OSGi consle and sure enough it is not
> loaded.
>
> I now know that sometime dropins simply does not work, no idea why.
> Google searches suggest a fresh install of Eclipse to solve this
> problem, that is 1/2 a day at least by the time I have added all the
> features I use. Is there a way of determining why dropins stops working?
>
> Thx.
>
> David
>
Again, remember to get very familiar with manually adding entries to
bundles.info. p2 for reasons I do not know fails to pick up some plugins
when they are dropped in dropins. These work fine when you manually add
an entry in bundles.info.
Previous Topic:headless build fails - launcher fragment not found
Next Topic:How to access a resource from a jar-file?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 26 06:05:38 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01571 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software