Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » AJDT » problem while activating service weaving
problem while activating service weaving [message #727638] Wed, 21 September 2011 14:19 Go to next message
moha  is currently offline moha
Messages: 43
Registered: March 2011
Member
I installed equinox SDK using update site and i activated the equinox weaving service

using :
osgi.bundles=reference\:file\:org.eclipse.equinox.weaving.aspectj_1.0.0.v20100108.jar@2\:start,reference\:file\:org.eclipse.equinox.simpleconfigurator_1.0.200.v20100503.jar@1\:start

or change the start value of the bundle org.eclipse.equinox.weaving.aspectj to true
in bundle.info file .

the service works fine .But when i add org.eclipse.update.reconcile=false


to my config.ini i can't get weaving bitween bundles .

if i remove this option the servcice works fine .

i don't know if there is a problem with org.eclipse.update.reconcile=false ???


any idea ?


Cordially
Re: problem while activating service weaving [message #728843 is a reply to message #727638] Fri, 23 September 2011 23:15 Go to previous message
Andrew Eisenberg is currently offline Andrew Eisenberg
Messages: 358
Registered: July 2009
Senior Member
You'd be better off asking this question on the equinox forum. I am not sure what the option does.
Previous Topic:Help needed! Pointcut advice in AspectJ for control flow statements.
Next Topic:load time weaving and security
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Apr 19 09:01:15 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01661 seconds