Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » BIRT 3.7(Images on the runtime version)
BIRT 3.7 [message #723918] Fri, 09 September 2011 21:05 Go to next message
JulioC Missing name is currently offline JulioC Missing name
Messages: 33
Registered: March 2011
Location: Ottawa, Canada
Member
Hi All

I have a small problem with a report that has an image on the header
When I run the report on my development environment using the viewer I can see the image, actually I see the image on all the different outputs.

Then I transferred it to my run time environment (tomcat)
I don't see the image using the viewer , I see the image when the output is PDF or Word
I don't see the image when the output is html or excel.

Any ideas why this is happening ?

Thanks in advance

Re: BIRT 3.7 image [message #733846 is a reply to message #723918] Wed, 05 October 2011 19:00 Go to previous messageGo to next message
JulioC Missing name is currently offline JulioC Missing name
Messages: 33
Registered: March 2011
Location: Ottawa, Canada
Member
Hi all

I just update my run time version to 3.71, but still is happening.
On my preview designer environment I can see the image, even when I run it with the viewer.

I transfer my report to my tomcat server, then I see the image only when the output is PDF

The image is on the master page on the header .

Thanks for any tip.




Re: BIRT 3.7 image [message #733861 is a reply to message #733846] Wed, 05 October 2011 19:48 Go to previous messageGo to next message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

What type of expression do you use for the image item?
Can you post the design?

Jason

On 10/5/2011 3:00 PM, JulioC wrote:
> Hi all
>
> I just update my run time version to 3.71, but still is happening.
> On my preview designer environment I can see the image, even when I run
> it with the viewer.
>
> I transfer my report to my tomcat server, then I see the image only when
> the output is PDF
>
> The image is on the master page on the header .
>
> Thanks for any tip.
>
>
>
>
>
Re: BIRT 3.7 image [message #733866 is a reply to message #733846] Wed, 05 October 2011 20:06 Go to previous message
JulioC Missing name is currently offline JulioC Missing name
Messages: 33
Registered: March 2011
Location: Ottawa, Canada
Member
Never mind
I found what the problem was.
Just in case some one come across with the same problem

1. I had the image referenced as URI with this javascript
this.URI = "file:///etc/cbn/birt/config/images/myimage.png";
That generates this in the xml file

<property name="source">url</property>
<expression name="uri" type="javascript">this.URI = "file:///etc/cbn/birt/config/images/myimage.png";</expression>
</image>
to fix the problem I referenced the image as a "imge file in shared resources" instead

That generates this in the xml file

<property name="source">file</property>
<expression name="uri" type="javascript">this.URI = "file:///etc/cbn/birt/config/images/myimage.png";</expression>
</image>


With the last approach I see the image in any output format


Previous Topic:View reports in xls
Next Topic:Cannot create a data set
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 20 08:07:48 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02893 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software