Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Virgo » birt.war does not run properly
birt.war does not run properly [message #723243] Thu, 08 September 2011 03:06 Go to next message
Erdal Karaca is currently offline Erdal Karaca
Messages: 729
Registered: July 2009
Senior Member
I am trying to run the birt.war of the Eclipse BIRT project in virgo using the latest tomcat release.
It installs and I can access the start page of the war: http://localhost:8080/birt/

When trying to acces the test report ("View Example" at the bottom), the browser will wait indefinitely for a result...

THe same war works when deploying to tomcat 5.5., for example.
Re: birt.war does not run properly [message #723266 is a reply to message #723243] Thu, 08 September 2011 04:22 Go to previous messageGo to next message
Violeta Georgieva is currently offline Violeta Georgieva
Messages: 232
Registered: October 2010
Senior Member
Hi,

I just tried birt.war (3.7) on Virgo 3.0.0.Release and it is working as expected.
I changed property "WABHeaders" to value "defaulted" (<Virgo-Home>/repository/ext/org.eclipse.virgo.web.properties).
I put the bird.war in pickup. After that when I requested it and clicked on "View Example" I received a correct response (on IE8 and Firefox6)

Can you give us more details about steps that you did in order to reproduce the problem.

Regards
Violeta

[Updated on: Thu, 08 September 2011 04:23]

Report message to a moderator

Re: birt.war does not run properly [message #723284 is a reply to message #723266] Thu, 08 September 2011 04:48 Go to previous messageGo to next message
Erdal Karaca is currently offline Erdal Karaca
Messages: 729
Registered: July 2009
Senior Member

I have already set the WABHeaders to "defaulted".
When I press "View Example", I get a response, but the browser is still waiting for more content to be shown.
Did you compare the output with that of a pure tomcat deployment?
Re: birt.war does not run properly [message #723379 is a reply to message #723284] Thu, 08 September 2011 08:40 Go to previous messageGo to next message
Violeta Georgieva is currently offline Violeta Georgieva
Messages: 232
Registered: October 2010
Senior Member
here is what I can see on pure Tomcat 7.0.12 and on Virgo 3.0.0
Re: birt.war does not run properly [message #723398 is a reply to message #723379] Thu, 08 September 2011 09:21 Go to previous messageGo to next message
Erdal Karaca is currently offline Erdal Karaca
Messages: 729
Registered: July 2009
Senior Member
I just re-installed tomcat virgo release (unzipping it into c:\virgo), changed the WABHeaders, copied the birt.war (3.7) into the pickup folder, and this is the only thing I can see when running the birt example:

index.php/fa/3904/0/


Note: the browser keeps waiting for the document to be read fully but does not finish...

I tried with Chrome 13.0 and IE 6.0...

I am not sure how to debug this...
Re: birt.war does not run properly [message #723407 is a reply to message #723398] Thu, 08 September 2011 09:34 Go to previous messageGo to next message
Violeta Georgieva is currently offline Violeta Georgieva
Messages: 232
Registered: October 2010
Senior Member
Ok I'm receiving a correct response also on Chrome 13 (see attachment)
I would recommend you to use some HTTP Watch program to trace the http request (see my previous post's attachments where I'm using such program)
  • Attachment: chrome.png
    (Size: 50.27KB, Downloaded 72 times)
Re: birt.war does not run properly [message #723410 is a reply to message #723407] Thu, 08 September 2011 09:40 Go to previous messageGo to next message
Erdal Karaca is currently offline Erdal Karaca
Messages: 729
Registered: July 2009
Senior Member
Just tried to run the virgo server standalone using the command line (startup.bat)... and it works.
When running the server by the virgo tooling ("Servers" view), the problem will persist.
So, it seems to be a problem of the virgo tooling?
Re: birt.war does not run properly [message #723413 is a reply to message #723410] Thu, 08 September 2011 09:49 Go to previous messageGo to next message
Violeta Georgieva is currently offline Violeta Georgieva
Messages: 232
Registered: October 2010
Senior Member
aaaaa OK I'm trying Virgo also stadalone Wink
and yeah it migth be a problem in virgo tooling.
Can you log a bug?
Thanks
Re: birt.war does not run properly [message #723417 is a reply to message #723413] Thu, 08 September 2011 09:56 Go to previous message
Erdal Karaca is currently offline Erdal Karaca
Messages: 729
Registered: July 2009
Senior Member
Done: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=357083
Previous Topic:osgi console problem
Next Topic:Hot deployer activated too early
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 29 02:56:02 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01932 seconds