Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » Problem with RadioGroupFieldEditor
Problem with RadioGroupFieldEditor [message #723002] Wed, 07 September 2011 08:09
michal.anglart is currently offline michal.anglart
Messages: 1
Registered: September 2011
Junior Member
Hi,

I have a SWTBot test for our RCP application (based on 3.6) which doesn't work correctly, but only under linux. Scenario is as follows:

- open preferences
- change some value in RadioGroupFieldEditor
- save preferences
- do something which depends on changed preference

Test fails passes under windows, but fails under linux. After investigation I found out that:

I have a RadioGroupFieldEditor with few options:
- Option 1
- Option 2
- Option 3 ...

when preferences page is loaded "Option 1" is selected, then SWTBot changes it to "Option 2"; after clicking OK I try to get preference and it returns "Option 1". This happens because of selection listener in RadioGroupFieldEditor (line 268) - the events comes in wrong order: first there is an event for selecting "Option 2", so 'value' field of this object changes properly, but then an event for unselecting "Option 1" comes and 'value' field changes once again to "Option 1".

This only happens under linux and only with SWTBots. When I'm clicking it on my own under linux the events comes in proper order and everything is fine.

Any ideas? Is it a bug or am I doing something wrong?

Best regards,
Michal
Previous Topic:How to access to a SWTBotTreeItem CellRenderer?
Next Topic:Selecting "Help -> About Eclipse" gives WidgetNotFoundException
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jul 28 14:28:19 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01766 seconds