Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » B3 » [b2 0.2.0] "Unable to load repository..."
[b2 0.2.0] "Unable to load repository..." [message #721284] Thu, 01 September 2011 05:51 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: Ralf Zozmann

Is anywhere a downloadable update site archive availaible containing the
fix for https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=354248 ?

The archives on
http://archive.eclipse.org/modeling/emft/b3/archivedsites-3.7/ seems to
be too old?!

Regards
Ralf
Re: [b2 0.2.0] "Unable to load repository..." [message #721298 is a reply to message #721284] Thu, 01 September 2011 07:37 Go to previous message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas Hallgren
Messages: 3229
Registered: July 2009
Senior Member
On 2011-09-01 11:51, Ralf Zozmann wrote:
> Is anywhere a downloadable update site archive availaible containing the
> fix for https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=354248 ?
>
> The archives on
> http://archive.eclipse.org/modeling/emft/b3/archivedsites-3.7/ seems to
> be too old?!
>

Oops. Sorry, our archive wasn't updated by the last build. I fixed that. You can also use our current update sites:

http://download.eclipse.org/modeling/emft/b3/headless-3.7
http://download.eclipse.org/modeling/emft/b3/updates-3.7

- thomas
Previous Topic:How to prevent b3 to create _root folders
Next Topic:[b3 0.2.0] "Registry Directory not available..."
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 30 08:24:21 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02331 seconds