Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse search results window will not move(Search results)
Eclipse search results window will not move [message #718917] Thu, 25 August 2011 11:40 Go to next message
Dave  is currently offline Dave
Messages: 14
Registered: April 2011
Junior Member

It is possible to move the Eclipse search results window behind another window ?

It appears I have the setting "keep search results window on top of all other windows, applications, things, etc." checked. Is it possible to alter this behaviour ?


I am running:

Version: Helios Service Release 2
Build id: 20110218-0911

Re: Eclipse search results window will not move [message #719988 is a reply to message #718917] Mon, 29 August 2011 11:49 Go to previous messageGo to next message
Dani Megert is currently offline Dani Megert
Messages: 3801
Registered: July 2009
Senior Member
On 25.08.2011 17:40, Dave wrote:
>
> It is possible to move the Eclipse search results window behind
> another window ?
>
> It appears I have the setting "keep search results window on top of
> all other windows, applications, things, etc." checked. Is it
> possible to alter this behaviour ?
Yes, you can disable to bring it to front on the General > Search
preference page.

Dani
>
>
> I am running:
>
> Version: Helios Service Release 2
> Build id: 20110218-0911
>
>
Re: Eclipse search results window will not move [message #720010 is a reply to message #719988] Mon, 29 August 2011 12:44 Go to previous messageGo to next message
Dave  is currently offline Dave
Messages: 14
Registered: April 2011
Junior Member

I'm sorry - I should have stated that I have always had that box unchecked.

It has not worked for me. Is there any other setting that must be made ?


Thanks
Re: Eclipse search results window will not move [message #720236 is a reply to message #720010] Tue, 30 August 2011 03:43 Go to previous message
Dani Megert is currently offline Dani Megert
Messages: 3801
Registered: July 2009
Senior Member
On 29.08.2011 18:44, Dave wrote:
>
> I'm sorry - I should have stated that I have always had that box
> unchecked.
> It has not worked for me. Is there any other setting that must be made ?
Please file a bug against Platform Search with steps to reproduce the
problem you face.

Dani
>
>
>
> Thanks
Previous Topic:Dynamic updating of Enable/Disabled UI Element
Next Topic:How to use Eclipse Memory Analyzer tool
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 22 17:35:19 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03115 seconds