Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Android Emulator in Eclipse(Emulator Errors @foo)
Android Emulator in Eclipse [message #717965] Mon, 22 August 2011 20:34 Go to next message
capnjac is currently offline capnjac
Messages: 3
Registered: August 2011
Location: usa
Junior Member

Embarrassed Hello Developers,
I am very new to the Development of Apps for Android. It's been a few yrs since i have even seen any code Rolling Eyes. Some info is coming back to me, along with alot of new again stuff. Any how this is the problem. I have dwnld and installed all the software for Eclipse 32bit,64bit, and all the jdk's needed to run. After many hours of reading and following directions lol the best i can, i have tried to do the 1st exercise The Infamous "Hello World" lol . Now i have done this exercise following the instructions from Two different Sources, and i end up with the Same Error message. Here is the error Message...
[2011-08-22 15:26:34 - GoodbyeAndroid] Android Launch!
[2011-08-22 15:26:34 - GoodbyeAndroid] adb is running normally.
[2011-08-22 15:26:34 - GoodbyeAndroid] Performing com.example.goodbyeandroid.GoodbyeAndroid activity launch
[2011-08-22 15:26:34 - GoodbyeAndroid] Automatic Target Mode: launching new emulator with compatible AVD 'Capns_avd'
[2011-08-22 15:26:34 - GoodbyeAndroid] Launching a new emulator with Virtual Device 'Capns_avd'
[2011-08-22 15:26:34 - Emulator] invalid command-line parameter: App.
[2011-08-22 15:26:34 - Emulator] Hint: use '@foo' to launch a virtual device named 'foo'.
[2011-08-22 15:26:34 - Emulator] please use -help for more information

Its the last few lines ...the emulator error. What am i doing wrong?
Re: Android Emulator in Eclipse [message #717966 is a reply to message #717965] Mon, 22 August 2011 20:39 Go to previous messageGo to next message
Torsten Stolpmann is currently offline Torsten Stolpmann
Messages: 37
Registered: July 2009
Member
Hi capnjac,

I think you have choosen the wrong group to post your question as this group relates to the Test and Performance Tools Project in Eclipse only.

http://developer.android.com/resources/community-groups.html may be a better starting point I guess.

Hope this helps and best of luck,

Torsten
Re: Android Emulator in Eclipse [message #717971 is a reply to message #717966] Mon, 22 August 2011 21:26 Go to previous messageGo to next message
capnjac is currently offline capnjac
Messages: 3
Registered: August 2011
Location: usa
Junior Member

Thank you Torsten, I did start there and i followed their instructions. And after doing everything i end up with the Emulator error. is there a group forum in here that covers stuff like this? if so plz point me and im sorry if i wrote in the group Smile
Re: Android Emulator in Eclipse [message #718802 is a reply to message #717971] Thu, 25 August 2011 11:42 Go to previous messageGo to next message
Torsten Stolpmann is currently offline Torsten Stolpmann
Messages: 37
Registered: July 2009
Member
There is no Android emulator related group on this forum, so I don't think there is a right place to ask questions like this.

Whatever you Problem is though, it seems to be related to your command line parameters of your emulator startup:

invalid command-line parameter: App

Being an android illiterate myself, I think that's all I can do for you here.

Torsten
Re: Android Emulator in Eclipse [message #719371 is a reply to message #718802] Fri, 26 August 2011 20:43 Go to previous message
capnjac is currently offline capnjac
Messages: 3
Registered: August 2011
Location: usa
Junior Member

Thank you Torsten
The Emulator Stuff is for creating Apps in Eclipse,for Android Platforms. But i did figure out what was wrong. Had to install Eclipse on to C and all Java jre7 had to be on C...Not C:\Prog~ just C:\ and the Android ADT. So now it works.

Thank you
Previous Topic:Installation problem
Next Topic:How to export Trace Interaction / Sequence Diagram?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 02 10:41:25 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01953 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software