Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » Probleme with Acceleo
Probleme with Acceleo [message #714431] Wed, 10 August 2011 10:07 Go to next message
Helmi is currently offline Helmi
Messages: 1
Registered: August 2011
Junior Member
I created a project Acceleo to extract data from a SysML model and generate a csv file

but I want to know how to integrate the script in Eclipse in order to apply this script without going into the project, I tried to create a UI Lanches Project but it works not

thank you for helping me
Re: Probleme with Acceleo [message #714638 is a reply to message #714431] Thu, 11 August 2011 03:10 Go to previous messageGo to next message
Laurent Goubet is currently offline Laurent Goubet
Messages: 1625
Registered: July 2009
Senior Member
Helmi,

Please take a look at the Quick Start that describes how to launch a generation, Getting Started that describes how to use the UI Launcher project, or the Complete User Guide.

Laurent Goubet
Obeo
Re: Probleme with Acceleo [message #714640 is a reply to message #714431] Thu, 11 August 2011 03:15 Go to previous message
Stephane Begaudeau is currently offline Stephane Begaudeau
Messages: 406
Registered: April 2010
Location: Nantes (France)
Senior Member

Hi Helmi,

You can have a look at the videos of the user guide available on the Obeo Network. For your problem, you can find the solution in video here.

Regards,

Stephane Begaudeau, Obeo

--
Twitter: @sbegaudeau
Google+: stephane.begaudeau
Blog: http://stephanebegaudeau.tumblr.com
Acceleo Documentation: http://docs.obeonetwork.com/acceleo



[Updated on: Thu, 11 August 2011 03:15]

Report message to a moderator

Previous Topic:[Xtend] How to create and populate an XMLFeatureMap
Next Topic:EMF metamodel with acceleo
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 22 10:01:51 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01687 seconds