Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Higgins » An issue happens when deploying STS
An issue happens when deploying STS [message #6579] Wed, 19 March 2008 01:38 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: ec_group.sina.com

Hi,

I'm a new guy for Higgins, I meet an issue when I deploy sts. I have
installed Higgins plug-in into firefox, and deployed sts component in my
local computer as the instruction from this website.

when I generate Card that uses "Username Token", the card can be generated
successfully and will be imported Higgins cardspace automatically, but
when I generate Card that uses self signed SAML Token, athough I can
download the card, it can't be imported into cardspace. I have checked the
tomcat log and console, and I can't find any exception or error. Note that
when I open the card with text editor, I find no exception either and it
seems there is lots of information in the card.

Waiting for your help hand!

thanks,
Henry
Re: An issue happens when deploying STS [message #6598 is a reply to message #6579] Wed, 19 March 2008 07:56 Go to previous message
David Campos Vall is currently offline David Campos Vall
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Wich kind of error gives the Cardspace client when you import the card?
Maybe says that the card can't be imported?

If you generate a managed card with a self certificate that windows have
not installed or do not trust cardspace doesn't allow to import the card
(at least my client).
Re: An issue happens when deploying STS [message #562579 is a reply to message #6579] Wed, 19 March 2008 07:56 Go to previous message
David Campos Vall is currently offline David Campos Vall
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Wich kind of error gives the Cardspace client when you import the card?
Maybe says that the card can't be imported?

If you generate a managed card with a self certificate that windows have
not installed or do not trust cardspace doesn't allow to import the card
(at least my client).
Previous Topic:An issue happens when deploying STS
Next Topic:No suitable endpoints found for the IdP!
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 24 16:03:30 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02658 seconds