Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » OCL » Error while testing OCLinEcore Tutorial(OCL ecore tutorial)
Error while testing OCLinEcore Tutorial [message #701944] Mon, 25 July 2011 19:04 Go to next message
fafanellu  is currently offline fafanellu Friend
Messages: 37
Registered: July 2011
Member
Hello,

I'm trying to do the tutorial "Working with OCLinEcore" (I use Helios Service Release 2)

I managed to create the library metamodel, then the dynamic model instance, which can be successfully validated.

But, after adding the simple constraint "invariant SufficientCopies", when I try to re-validate, there is an error, but unfortunately not about the violation of the constraint.

Here is what I get : An exception occurred while delegating evaluation of the 'SufficientCopies' constraint on 'Book b2': null

any idea about what this is ?

thanks for helping

bye

[Updated on: Mon, 25 July 2011 19:06]

Report message to a moderator

Re: Error while testing OCLinEcore Tutorial [message #701947 is a reply to message #701944] Mon, 25 July 2011 19:11 Go to previous message
fafanellu  is currently offline fafanellu Friend
Messages: 37
Registered: July 2011
Member
that's ok, I re-created my metamodel and it seems to work now, although I don't understand why...thanks
Previous Topic:Accessing Message sequence number
Next Topic:[CompleteOCL] Problems with CompleteOCL editor
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 09:24:00 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02379 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software