Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » org.w3c.dom.Node method calls returning null values
org.w3c.dom.Node method calls returning null values [message #699041] Wed, 20 July 2011 17:35
Ji Kim is currently offline Ji Kim
Messages: 4
Registered: July 2011
Junior Member
Not sure if the other location or this is where I should post the question, so once I get the answer will edit the content from other forums.

______________________________________________________________________________________

Found out the issue:

Sorry for wasting your time, but I did find out what the issue was. Whew, due to laziness I was testing out the xhtml, jsp, and etcetera within the plugin project [meaning creating those files within the plugin project, selecting the node, and checking out the output in the logs]. After I got a bit exhausted mucking around w/ dependencies and other incremental changes, I finally tested the plugin code using a sample web project and lo and behold it does return the values that I am looking for.

Thanks very much for your reply, appreciate it much!!! Very Happy

Eh I guess the bright side is I've got to create an Eclipse forum userId.

[Updated on: Sat, 23 July 2011 00:21]

Report message to a moderator

Previous Topic:p2:contributing -vm argument to launcher INI file
Next Topic:class.getClassLoader().getResource is not working
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 26 07:52:41 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01993 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software