Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit » Can't find EGit settings after install
Can't find EGit settings after install [message #696879] Thu, 14 July 2011 22:58 Go to next message
Gordian Yuan is currently offline Gordian Yuan
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
I'm using eclipse-jee-indigo-win32(Eclipse 3.7 J2EE) and install EGit and JGit 1.0.
On "Help - About eclipse" I can see it already install right.
But on "Window - Preferences - Team" I can't find any git settings.
Also Import there is no any git options.

index.php/fa/3368/0/

index.php/fa/3367/0/


  • Attachment: 2.JPG
    (Size: 77.83KB, Downloaded 813 times)
  • Attachment: 1.JPG
    (Size: 89.28KB, Downloaded 827 times)
Re: Can't find EGit settings after install [message #699236 is a reply to message #696879] Thu, 21 July 2011 02:56 Go to previous message
Stefan Lay is currently offline Stefan Lay
Messages: 340
Registered: July 2009
Senior Member
Normally this should work.

Do you see any errors in the Error Log View (Window -> Show View -> Error Log)?

Have you tried to install on a plain eclipse-jee-indigo-win32(Eclipse 3.7 J2EE) without the SVN plugins? Maybe there is some conflict between the two.

Stefan
Previous Topic:EGit and project delete
Next Topic:how to start JGIT CLI after installing EGIT in eclipse?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 01 10:15:25 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01529 seconds