Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EclipseLink » (no subject)
(no subject) [message #692503] Mon, 04 July 2011 15:23 Go to next message
Kasper Thuno is currently offline Kasper ThunoFriend
Messages: 11
Registered: March 2011
Junior Member
Hey,

I have run into a problem which worked with Metro. Using same annotations for EclipseLink just gives nothing.

Consider following XML snippet:


<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
<theme>
<layer downloadable="true" type="point" datasource="ds_bibliotek" name="bibliotek">
[some where important text i want to read into an object]
<class>
<name>Bibliotek</name>
<style>
<color>255 102 101</color>
<size>10</size>
<symbol>square</symbol>
</style>
</class>
</layer>
</theme>


The text node (DOM wise) containing the text "[some where important text i want to read into an object]" is not loaded into the Layer object.

The Java code has this:


@XmlMixed
private ArrayList<Object> objects = new ArrayList<Object>();
Re: (no subject) [message #692509 is a reply to message #692503] Mon, 04 July 2011 15:57 Go to previous message
Kasper Thuno is currently offline Kasper ThunoFriend
Messages: 11
Registered: March 2011
Junior Member
hmm... dunno why it posted this twice - sorry about that. Please reply in the other thread.

@Moderator: This thread can be deleted
Previous Topic:(no subject)
Next Topic:(no subject)
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 23 02:28:56 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03520 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software