Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » re: Execution Flow View Error
re: Execution Flow View Error [message #69899] Mon, 08 May 2006 16:43
Eclipse User
Originally posted by: mat.gessel.gmail.com

I ran into this bug too. I worked around it by deleting
org.eclipse.hyades.trace.views.prefs from
workspace\.metadata\.plugins\org.eclipse.core.runtime\.setti ngs

The contents of this file are as follows:
#Fri May 05 15:55:49 PDT 2006
eclipse.preferences.version=1
Exec51=thread.name\:0\:7\:left\:200,object.name\:1\:1\:left\ :200,method.start.time\:2\:0\:right\:100,method.cumul.time\: 3\:0\:right\:100
class_option=class_one_color

-=Mat

On 1/20/06, Tim Sawyer wrote:

I have succesfully profiled code with the pptp project, and sucessfully
viewed results using the Execution Flow View. It was very slow, but it
worked.

However, something has changed. I'm now getting the following error when
my profiling has completed and I try and view the results:

java.lang.ClassCastException IWAT0287E Error opening the Execution Flow
view.

This error has persisted across Eclipse restarts and even a reboot. Seeing
as this all worked earlier today, does anyone have any idea how I have
broken it? And more importantly, how I can get back to a version that
works again?

The other views all work.


Cheers,


Tim.
Previous Topic:TPTP 4.3 Release planning - vote for your favorite enhancements/defects
Next Topic:How to test RCP application
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Apr 17 05:37:11 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.10893 seconds