Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse (3.7) indigo no repository found errors(eclipse plugin)
icon5.gif  Eclipse (3.7) indigo no repository found errors [message #692038] Sun, 03 July 2011 05:42 Go to next message
KevinQ  is currently offline KevinQ
Messages: 1
Registered: July 2011
Junior Member
This error occured to me yesterday, after I have installed SVN. When I tried to install visual editor, the following error occured and I can neither install visual eidtor, does someone know what went wrong?
Error log:
Some sites could not be found. See the error log for more detail.
No repository found at //archive.eclipse.org/technology/m2e/updates/N/.
No repository found at //dev.eclipse.org/svnroot/dsdp/org.eclipse.tm.tcf/releases/0.4.0.
No repository found at //download.eclipse.org/tools/ve/updates/1.5.0/.
No repository found at //download.eclipse.org/technology/m2e/updates/N/.
No repository found at //archive.eclipse.org/tools/ve/downloads/drops/1.5.0/.
No repository found at //download.eclipse.org/tools/ve/updates/1.4/.
Re: Eclipse (3.7) indigo no repository found errors [message #729583 is a reply to message #692038] Mon, 26 September 2011 11:18 Go to previous messageGo to next message
avinash  is currently offline avinash
Messages: 1
Registered: September 2011
Junior Member
HI,

I am getting a similar error when I tried to Check for updates:

No repository found at archive.eclipse.org/webtools/downloads/drops/R3.0/R-3.0-20080616152118/.

Did you find any solution to this?
Re: Eclipse (3.7) indigo no repository found errors [message #761778 is a reply to message #729583] Tue, 06 December 2011 22:04 Go to previous messageGo to next message
chiques Missing name is currently offline chiques Missing name
Messages: 7
Registered: December 2011
Location: Oxnard
Junior Member
I get the same error when I simply try to update. I have Eclipse Indigo 3.7.0 on Ubuntu 11.10. Did anyone figure out a work around?

[Updated on: Tue, 06 December 2011 22:07]

Report message to a moderator

Re: Eclipse (3.7) indigo no repository found errors [message #761781 is a reply to message #692038] Tue, 06 December 2011 22:17 Go to previous message
chiques Missing name is currently offline chiques Missing name
Messages: 7
Registered: December 2011
Location: Oxnard
Junior Member
I ran eclipse in debug mode and I have the following log. I don't see anything flagged as an error or problem.


user@V6133CL:~$ eclipse -debug
Start VM: -Xms40m
-Xmx384m
-Dorg.eclipse.equinox.p2.reconciler.dropins.directory=/usr/share/eclipse/dropins
-XX:MaxPermSize=256m
-Djava.class.path=/usr/lib/eclipse//plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.dist.jar
-os linux
-ws gtk
-arch x86
-showsplash /usr/lib/eclipse//plugins/org.eclipse.platform_3.7.0.dist/splash.bmp
-launcher /usr/lib/eclipse/eclipse
-name Eclipse
--launcher.library /usr/lib/eclipse//plugins/org.eclipse.equinox.launcher.gtk.linux.x86_1.1.100.dist/eclipse_1407.so
-startup /usr/lib/eclipse//plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.dist.jar
--launcher.overrideVmargs
-debug
-vm /usr/lib/jvm/java-6-openjdk/jre/bin/../lib/i386/client/libjvm.so
-vmargs
-Xms40m
-Xmx384m
-Dorg.eclipse.equinox.p2.reconciler.dropins.directory=/usr/share/eclipse/dropins
-XX:MaxPermSize=256m
-Djava.class.path=/usr/lib/eclipse//plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.dist.jar 
Install location:
    file:/usr/lib/eclipse/
Configuration file:
    file:/usr/lib/eclipse/configuration/config.ini loaded
Configuration location:
    file:/home/user/.eclipse/org.eclipse.platform_3.7.0_155965261/configuration/
Configuration file:
    file:/home/user/.eclipse/org.eclipse.platform_3.7.0_155965261/configuration/config.ini loaded
Shared configuration location:
    file:/usr/lib/eclipse/configuration/
Framework located:
    file:/usr/lib/eclipse/plugins/org.eclipse.osgi_3.7.0.dist.jar
Framework classpath:
    file:/usr/lib/eclipse/plugins/org.eclipse.osgi_3.7.0.dist.jar
Splash location:
    /usr/lib/eclipse//plugins/org.eclipse.platform_3.7.0.dist/splash.bmp
Debug options:
    file:/home/user/.options not found
Time to load bundles: 8
Starting application: 1290
Application Started: 64539
user@V6133CL:~$ 
Previous Topic:Failing to get java programs with more than one class to run
Next Topic:help!!!!!
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 29 04:17:18 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01936 seconds