Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » BPMN Modeler » Problems with subProcess graphical representation
Problems with subProcess graphical representation [message #690491] Wed, 29 June 2011 15:31 Go to next message
camillapanni_24 is currently offline camillapanni_24
Messages: 3
Registered: February 2011
Junior Member
Hello,

I noticed a problem with the subProcess graphical representation,
If I add a subProcess by changing the .bpmn file(xml file), the subprocess is rappresented by a white cirle and not by is right figure, why? I can add new Activity by changing xml without any problems.
Re: Problems with subProcess graphical representation [message #692940 is a reply to message #690491] Tue, 05 July 2011 14:03 Go to previous messageGo to next message
richard.mrasek is currently offline richard.mrasek
Messages: 2
Registered: May 2011
Junior Member
Hello,

I try it, an I get the same error when I edit only the .bpmn-file. It works if I edit both the .bpmn and the bpmn_diagram file.

[Updated on: Tue, 05 July 2011 14:03]

Report message to a moderator

Re: Problems with subProcess graphical representation [message #693802 is a reply to message #692940] Thu, 07 July 2011 08:31 Go to previous message
camillapanni_24 is currently offline camillapanni_24
Messages: 3
Registered: February 2011
Junior Member
Hi,
can you explain what you mean?
because i need to modify only .bpmn file for create a new subprocess but dosen't work!!
is there a solution ?
thanks
Previous Topic:BPMN TO BPEL
Next Topic:execution
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 18:23:18 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01749 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software