Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » AJDT » NPE when exporting a product with AspectJ support
NPE when exporting a product with AspectJ support [message #68804] Thu, 07 December 2006 04:16 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: stephane.pipo.org

Hi,

I am using eclipse 3.2.1 & AJDT 1.4.1.
I try to export a product with the AspectJ Support and I got an
NullPointerException :
AJModelBuildScriptGenerator.bundleToCP(AJModelBuildScriptGen erator:1296)
....

Is it a known issue ?

I also try to export deployable plug-ins & fragments with ApsectJ Support,
and it fails too.

Stephane.
Re: NPE when exporting a product with AspectJ support [message #68841 is a reply to message #68804] Thu, 07 December 2006 11:28 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: spyoung.uk.ibm.com

Hi Stephane.

Have a look at:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=166765

and see if you think that is the same/a similar problem. Can you give
some more specific information on your project so I can try to recreate
the exact same issue?


Cheers,

Steve

Stephane wrote:
> Hi,
>
> I am using eclipse 3.2.1 & AJDT 1.4.1.
> I try to export a product with the AspectJ Support and I got an
> NullPointerException :
> AJModelBuildScriptGenerator.bundleToCP(AJModelBuildScriptGen erator:1296)
> ...
>
> Is it a known issue ?
>
> I also try to export deployable plug-ins & fragments with ApsectJ
> Support, and it fails too.
>
> Stephane.
>
Re: NPE when exporting a product with AspectJ support [message #68861 is a reply to message #68841] Thu, 07 December 2006 11:44 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: stephane.pipo.org

Hi Steve,

Finally, I solved my issue, in my plug-in project I have some aspects
excluded from Build Path (temporarily).
It seems that the PDE "Export wizard with AspectJ support" doesn't handle
this case.
My workaround was to add a new source folder and move the excluded aspects
to this new source folder. In build.properties file, I don't select this
source folder.
Now, it works.

Stephane.
PS: I got some troubles to access "https://bugs.eclipse.org/bugs" at
office, thus I can't read the bug #166765.

Steve Young wrote:

> Hi Stephane.

> Have a look at:

> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=166765

> and see if you think that is the same/a similar problem. Can you give
> some more specific information on your project so I can try to recreate
> the exact same issue?


> Cheers,

> Steve

> Stephane wrote:
>> Hi,
>>
>> I am using eclipse 3.2.1 & AJDT 1.4.1.
>> I try to export a product with the AspectJ Support and I got an
>> NullPointerException :
>> AJModelBuildScriptGenerator.bundleToCP(AJModelBuildScriptGen erator:1296)
>> ...
>>
>> Is it a known issue ?
>>
>> I also try to export deployable plug-ins & fragments with ApsectJ
>> Support, and it fails too.
>>
>> Stephane.
>>
Re: NPE when exporting a product with AspectJ support [message #595535 is a reply to message #68804] Thu, 07 December 2006 11:28 Go to previous message
Steve Young is currently offline Steve Young
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Stephane.

Have a look at:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=166765

and see if you think that is the same/a similar problem. Can you give
some more specific information on your project so I can try to recreate
the exact same issue?


Cheers,

Steve

Stephane wrote:
> Hi,
>
> I am using eclipse 3.2.1 & AJDT 1.4.1.
> I try to export a product with the AspectJ Support and I got an
> NullPointerException :
> AJModelBuildScriptGenerator.bundleToCP(AJModelBuildScriptGen erator:1296)
> ...
>
> Is it a known issue ?
>
> I also try to export deployable plug-ins & fragments with ApsectJ
> Support, and it fails too.
>
> Stephane.
>
Re: NPE when exporting a product with AspectJ support [message #595547 is a reply to message #68841] Thu, 07 December 2006 11:44 Go to previous message
Stephane is currently offline Stephane
Messages: 28
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Steve,

Finally, I solved my issue, in my plug-in project I have some aspects
excluded from Build Path (temporarily).
It seems that the PDE "Export wizard with AspectJ support" doesn't handle
this case.
My workaround was to add a new source folder and move the excluded aspects
to this new source folder. In build.properties file, I don't select this
source folder.
Now, it works.

Stephane.
PS: I got some troubles to access "https://bugs.eclipse.org/bugs" at
office, thus I can't read the bug #166765.

Steve Young wrote:

> Hi Stephane.

> Have a look at:

> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=166765

> and see if you think that is the same/a similar problem. Can you give
> some more specific information on your project so I can try to recreate
> the exact same issue?


> Cheers,

> Steve

> Stephane wrote:
>> Hi,
>>
>> I am using eclipse 3.2.1 & AJDT 1.4.1.
>> I try to export a product with the AspectJ Support and I got an
>> NullPointerException :
>> AJModelBuildScriptGenerator.bundleToCP(AJModelBuildScriptGen erator:1296)
>> ...
>>
>> Is it a known issue ?
>>
>> I also try to export deployable plug-ins & fragments with ApsectJ
>> Support, and it fails too.
>>
>> Stephane.
>>
Previous Topic:NPE when exporting a product with AspectJ support
Next Topic:performance issue with around Advice
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 25 13:38:08 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.09964 seconds