Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » V 4.1.0.1: UnsatisfiedLinkError loading library hcjbnd
V 4.1.0.1: UnsatisfiedLinkError loading library hcjbnd [message #67849] Mon, 24 April 2006 14:57 Go to next message
Holger Machens is currently offline Holger Machens
Messages: 57
Registered: July 2009
Member
System:

Java 1.4.2_11
GNU Linux kernel 2.6.12-10-686-smp
TPTP V. 4.1.0.1 and all dependencies (Eclipse, EMF, ...) installed as
described on the download-page for this version.


Loading the libhcjbnd.so library by using this code:

try{
System.loadLibrary("hcjbnd");
available = true;
}catch(Throwable t){
System.err.println("EXCEPTION while loading library
hcjbnd: " + t.toString());
}

produces the following output:

EXCEPTION while loading library hcjbnd: java.lang.UnsatisfiedLinkError:
/export/h_machen/eclipse/plugins/org.eclipse.hyades.executio n_4.1.0.1/os/linux/x86/libhcjbnd.so:
/export/h_machen/eclipse/plugins/org.eclipse.hyades.executio n_4.1.0.1/os/linux/x86/libhcjbnd.so:
undefined symbol: copyJavaStringToNative


As you can see, the library is found at this location but there is a
symbol missing in native code.

Is it a bug or my fault?


Greetings
Holger
Re: V 4.1.0.1: UnsatisfiedLinkError loading library hcjbnd [message #68661 is a reply to message #67849] Wed, 26 April 2006 13:24 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Holier,
This appears to be a defect (possibly a versioning issue). The DLL
should load using your code snippet. Please open a TPTP defect.

Paul
"Holger Machens" <machens@informatik.fh-wiesbaden.de> wrote in message
news:e2ip1c$7rs$1@utils.eclipse.org...
> System:
>
> Java 1.4.2_11
> GNU Linux kernel 2.6.12-10-686-smp
> TPTP V. 4.1.0.1 and all dependencies (Eclipse, EMF, ...) installed as
> described on the download-page for this version.
>
>
> Loading the libhcjbnd.so library by using this code:
>
> try{
> System.loadLibrary("hcjbnd");
> available = true;
> }catch(Throwable t){
> System.err.println("EXCEPTION while loading library
> hcjbnd: " + t.toString());
> }
>
> produces the following output:
>
> EXCEPTION while loading library hcjbnd: java.lang.UnsatisfiedLinkError:
>
/export/h_machen/eclipse/plugins/org.eclipse.hyades.executio n_4.1.0.1/os/lin
ux/x86/libhcjbnd.so:
>
/export/h_machen/eclipse/plugins/org.eclipse.hyades.executio n_4.1.0.1/os/lin
ux/x86/libhcjbnd.so:
> undefined symbol: copyJavaStringToNative
>
>
> As you can see, the library is found at this location but there is a
> symbol missing in native code.
>
> Is it a bug or my fault?
>
>
> Greetings
> Holger
Re: V 4.1.0.1: UnsatisfiedLinkError loading library hcjbnd [message #68815 is a reply to message #68661] Thu, 27 April 2006 11:45 Go to previous messageGo to next message
Holger Machens is currently offline Holger Machens
Messages: 57
Registered: July 2009
Member
Hi Paul,


yes, i'll do a bug report.

And by the way .. I'm not "holier" than other people in this news group
especially not than the people who developed this greate framework ;)


Cheers
Holger



Paul Slauenwhite wrote:
> Hi Holier,
> This appears to be a defect (possibly a versioning issue). The DLL
> should load using your code snippet. Please open a TPTP defect.
>
> Paul
> "Holger Machens" <machens@informatik.fh-wiesbaden.de> wrote in message
> news:e2ip1c$7rs$1@utils.eclipse.org...
>
>>System:
>>
>>Java 1.4.2_11
>>GNU Linux kernel 2.6.12-10-686-smp
>>TPTP V. 4.1.0.1 and all dependencies (Eclipse, EMF, ...) installed as
>>described on the download-page for this version.
>>
>>
>>Loading the libhcjbnd.so library by using this code:
>>
>> try{
>> System.loadLibrary("hcjbnd");
>> available = true;
>> }catch(Throwable t){
>> System.err.println("EXCEPTION while loading library
>>hcjbnd: " + t.toString());
>> }
>>
>>produces the following output:
>>
>>EXCEPTION while loading library hcjbnd: java.lang.UnsatisfiedLinkError:
>>
>
> /export/h_machen/eclipse/plugins/org.eclipse.hyades.executio n_4.1.0.1/os/lin
> ux/x86/libhcjbnd.so:
>
> /export/h_machen/eclipse/plugins/org.eclipse.hyades.executio n_4.1.0.1/os/lin
> ux/x86/libhcjbnd.so:
>
>>undefined symbol: copyJavaStringToNative
>>
>>
>>As you can see, the library is found at this location but there is a
>>symbol missing in native code.
>>
>>Is it a bug or my fault?
>>
>>
>>Greetings
>> Holger
>
>
>
Re: V 4.1.0.1: UnsatisfiedLinkError loading library hcjbnd [message #68888 is a reply to message #68815] Thu, 27 April 2006 13:35 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Thanks Holger! Do not count yourself short on your holiness:)

"Holger Machens" <machens@informatik.fh-wiesbaden.de> wrote in message
news:e2qat6$4h6$1@utils.eclipse.org...
> Hi Paul,
>
>
> yes, i'll do a bug report.
>
> And by the way .. I'm not "holier" than other people in this news group
> especially not than the people who developed this greate framework ;)
>
>
> Cheers
> Holger
>
>
>
> Paul Slauenwhite wrote:
> > Hi Holier,
> > This appears to be a defect (possibly a versioning issue). The DLL
> > should load using your code snippet. Please open a TPTP defect.
> >
> > Paul
> > "Holger Machens" <machens@informatik.fh-wiesbaden.de> wrote in message
> > news:e2ip1c$7rs$1@utils.eclipse.org...
> >
> >>System:
> >>
> >>Java 1.4.2_11
> >>GNU Linux kernel 2.6.12-10-686-smp
> >>TPTP V. 4.1.0.1 and all dependencies (Eclipse, EMF, ...) installed as
> >>described on the download-page for this version.
> >>
> >>
> >>Loading the libhcjbnd.so library by using this code:
> >>
> >> try{
> >> System.loadLibrary("hcjbnd");
> >> available = true;
> >> }catch(Throwable t){
> >> System.err.println("EXCEPTION while loading library
> >>hcjbnd: " + t.toString());
> >> }
> >>
> >>produces the following output:
> >>
> >>EXCEPTION while loading library hcjbnd: java.lang.UnsatisfiedLinkError:
> >>
> >
> >
/export/h_machen/eclipse/plugins/org.eclipse.hyades.executio n_4.1.0.1/os/lin
> > ux/x86/libhcjbnd.so:
> >
> >
/export/h_machen/eclipse/plugins/org.eclipse.hyades.executio n_4.1.0.1/os/lin
> > ux/x86/libhcjbnd.so:
> >
> >>undefined symbol: copyJavaStringToNative
> >>
> >>
> >>As you can see, the library is found at this location but there is a
> >>symbol missing in native code.
> >>
> >>Is it a bug or my fault?
> >>
> >>
> >>Greetings
> >> Holger
> >
> >
> >
Previous Topic:TPTP 4.1 URL Test Execution hangs at 93%, CPU is tapped
Next Topic:Testing via telnet interface
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 03:25:42 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01987 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software