Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » Acceleo Remove Annotation Error (While using Imports tag in Acceleo)
Acceleo Remove Annotation Error [message #671093] Mon, 16 May 2011 18:21 Go to next message
Dharam  is currently offline Dharam
Messages: 18
Registered: December 2010
Junior Member
When I am using imports tag to import other .mtl module, It throws error as shown in attached file.


Each time I make a simple editing in editor marker becomes active to indicate error , but if I clean the project each time it works fine.

Please have a look at attached images
  • Attachment: error.JPG
    (Size: 175.21KB, Downloaded 81 times)
  • Attachment: error1.JPG
    (Size: 185.63KB, Downloaded 81 times)
  • Attachment: dataTypeGen.JPG
    (Size: 198.96KB, Downloaded 62 times)
  • Attachment: workflow.JPG
    (Size: 171.70KB, Downloaded 77 times)
Re: Acceleo Remove Annotation Error [message #671249 is a reply to message #671093] Tue, 17 May 2011 09:27 Go to previous messageGo to next message
Stephane Begaudeau is currently offline Stephane Begaudeau
Messages: 406
Registered: April 2010
Location: Nantes (France)
Senior Member

Hi Dharam,

The problem that you have is related to this bug: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=335761
It is a known issue in Acceleo 3.0.x and it has been fixed in Acceleo 3.1.0 which will be released next month.

I'll investigate the problem of the NullPointerException, but I think it was also fixed for 3.1.0

Stephane Begaudeau, Obeo
--
Twitter: @sbegaudeau
Acceleo wiki: http://wiki.eclipse.org/Acceleo
Blogs: http://stephanebegaudeau.tumblr.com & http://sbegaudeau.tumblr.com



Re: Acceleo Remove Annotation Error [message #671254 is a reply to message #671249] Tue, 17 May 2011 09:41 Go to previous message
Dharam  is currently offline Dharam
Messages: 18
Registered: December 2010
Junior Member
Ya Thanks a lot.
Previous Topic:[ACCELEO] Overwriting existing files?
Next Topic:[Xpand] Having trouble accessing signals from enclosing package
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 30 20:01:41 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01624 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software