Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » [solved] Cannot make PHP debugger run(Vista, WAMP, Zend Debugger)
[solved] Cannot make PHP debugger run [message #665643] Fri, 15 April 2011 11:04
Missing name Mising name is currently offline Missing name Mising name
Messages: 7
Registered: November 2010
Junior Member
[solved] I just switched to xdebug and it seems to be working

I have made a clean new install of eclipse for PHP developers, followed step by step with this procedure (except for the MySql part):
http://www.thierryb.net/pdtwiki/index.php?title=Using_PDT_:_ Installation_:_Installing_the_Zend_Debugger

The problem is that when I click on "Test Debugger" in "Debug Configurations" I get a timeout error, screenshot here:
http://img269.imageshack.us/img269/3702/eclipser.gif

Some parts of my configuration are here, but they are mostly standard as this is a clean install:
http://img200.imageshack.us/img200/6668/eclipse2.gif

And my php.ini file contains the following:
zend_extension_ts=E:\wamp\bin\php\php5.3.0\ext\ZendDebugger. dll
zend_debugger.allow_hosts=127.0.0.1, localhost
zend_debugger.expose_remotely=always

Could someone please help me make the debugger run? I have ran out of ideas what else to do.

[Updated on: Sun, 17 April 2011 13:57]

Report message to a moderator

Previous Topic:Debugging not working correctly
Next Topic:Eclipse problem or php?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 18 07:39:52 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04068 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software