Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit » Using EGit with Assembla.com part 2(Push fails when trying to write the repository with "Missing unknown")
Using EGit with Assembla.com part 2 [message #663145] Mon, 04 April 2011 04:43 Go to next message
Bill Blalock is currently offline Bill BlalockFriend
Messages: 118
Registered: July 2009
Location: Alabama
Senior Member
When Egit tries to push the repository after pressing Finish button it fails with this message:

Can't connect to any repository:
git@git.assembla.com:cprsfg_test_common.git (An
internal Exception occured during push:
git@git.assembla.com:cprsfg_test_common.git:
Missing unknown
07ca123c631adcc68bdbdb3380f617db38fdaf33)

Same failure whether the URI is
git@git.assembla.com:cprsfg_test_common.git
or
git@git.assembla.com/cprsfg_test_common.git

I am trying to push from behind a firewall. The proxy settings work for Eclipse update. I was able to update Egit tonight through the firewall with these settings.

All the steps up to the final step work. The error happens after the Finish button is pressed.

There are no errors in the Eclipse log except for this one

!ENTRY org.eclipse.egit.ui 4 0 2011-04-03 22:56:24.599
!MESSAGE Can't connect to any repository: ssh://git@git.assembla.com/cprsfg_test_common (An internal Exception occurred during push: ssh://git@git.assembla.com/cprsfg_test_common: Missing unknown 07ca123c631adcc68bdbdb3380f617db38fdaf33)

I've spent all day working on this. My research indicates that is may be a problem with the proxy but I couldn't find a complete explanation..

These messages are always logged when Eclipse starts:

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-04-03 22:53:42.818
!MESSAGE System property http.proxyHost has been set to proxy.fnfis.com by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-04-03 22:53:42.818
!MESSAGE System property http.proxyPort has been set to 8080 by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-04-03 22:53:42.818
!MESSAGE The HTTP proxy is enabled in the preferences but disabled in the system settings

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-04-03 22:53:42.818
!MESSAGE The SSL proxy is enabled in the preferences but disabled in the system settings

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-04-03 22:53:42.818
!MESSAGE System property https.proxyHost has been set to proxy.fnfis.com by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-04-03 22:53:42.818
!MESSAGE System property https.proxyPort has been set to 8080 by an external source. This value will be overwritten using the values from the preferences

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-04-03 22:53:42.818
!MESSAGE The SSL proxy is enabled in the preferences but disabled in the system settings

If the proxy preferences are not set I get this set of messages:

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-03-31 11:54:39.839
!MESSAGE System property http.proxyHost is not set but should be proxy.fnfis.com.

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-03-31 11:54:39.839
!MESSAGE System property http.proxyPort is not set but should be 8080.

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-03-31 11:54:39.839
!MESSAGE System property https.proxyHost is not set but should be proxy.fnfis.com.

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-03-31 11:54:39.839
!MESSAGE System property https.proxyPort is not set but should be 8080.

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-03-31 11:54:39.839
!MESSAGE System property https.proxyHost is not set but should be proxy.fnfis.com.

!ENTRY org.eclipse.core.net 1 0 2011-03-31 11:54:39.839
!MESSAGE System property https.proxyPort is not set but should be 8080.

Either way I can update Eclipse through the firewall.

Thanks!
Bill Blalock
Re: Using EGit with Assembla.com part 2 [message #663225 is a reply to message #663145] Mon, 04 April 2011 11:50 Go to previous messageGo to next message
Manuel Doninger is currently offline Manuel DoningerFriend
Messages: 119
Registered: October 2010
Senior Member
Does your firewall allow outgoing SSH connections to Assembla?
Our firewall e.g. doesn't either allow SSH nor does it allow HTTP with authentication, because everytime i try to push to Github with HTTP, it says authentication failed.
Re: Using EGit with Assembla.com part 2 [message #663254 is a reply to message #663225] Mon, 04 April 2011 13:21 Go to previous message
Bill Blalock is currently offline Bill BlalockFriend
Messages: 118
Registered: July 2009
Location: Alabama
Senior Member
No - I don't know for a fact that the firewall will allow SSH but

1. The connection goes go as far as prompting me for pass phrase. The failure occurs after I press Finish.
2. Error messages doesn't indicate authentication failure
3. Googling parts of the message seem to indicate this could be an EGit / proxy problem that may have been reported.

I dont' understand the messages and I was hoping someone in the community could help me figure out what the problem was.

Thanks
Bill Blalock
Previous Topic:newbie Q - best practice reviewing diff local/remote master
Next Topic:Egit with remote Git server
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 03:16:20 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01548 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software