Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » AMW » [amw] Problem opening a weaving model
[amw] Problem opening a weaving model [message #659760] Tue, 15 March 2011 14:19 Go to next message
Elhamlaoui Mahmoud is currently offline Elhamlaoui MahmoudFriend
Messages: 263
Registered: March 2010
Senior Member
Hi,
im new to modelling weaver, i tried to makes work a matis bugzilla exemple, but i didnt succeed, due to the following error, i think that the problem is some compability issues but i dont know much, any ideas,
thanks
Quote:

java.lang.NullPointerException
at org.eclipse.gmt.weaver.plugin.util.WeaverResourceUtil.loadKm 3ExtensionStreamList(WeaverResourceUtil.java:342)
at org.eclipse.gmt.weaver.core.WeaverModelManager.getWeavingMet amodelRS(WeaverModelManager.java:299)
at org.eclipse.gmt.weaver.core.WeaverModelManager.getWeavingMet amodelRS(WeaverModelManager.java:253)
at org.eclipse.gmt.weaver.core.WeaverModelManager.getWeavingMet amodel(WeaverModelManager.java:340)
at org.eclipse.gmt.weaver.core.WeaverModelManager.initWeavingMe taModel(WeaverModelManager.java:147)
at org.eclipse.gmt.weaver.core.WeaverModelManager.<init>(WeaverModelManager.java:106)
at org.eclipse.gmt.weaver.editors.GlobalWeaverEditor.initModelM anager(GlobalWeaverEditor.java:401)
at org.eclipse.gmt.weaver.editors.GlobalWeaverEditor.init(Globa lWeaverEditor.java:372)
at org.eclipse.ui.internal.EditorManager.createSite(EditorManag er.java:799)
at org.eclipse.ui.internal.EditorReference.createPartHelper(Edi torReference.java:643)
at org.eclipse.ui.internal.EditorReference.createPart(EditorRef erence.java:428)

Re: [amw] Problem opening a weaving model [message #660337 is a reply to message #659760] Fri, 18 March 2011 01:08 Go to previous messageGo to next message
Marcos  is currently offline Marcos Friend
Messages: 3
Registered: November 2010
Junior Member
Hello,

the latest version of AMW do not contain the facility to import KM3 metamodels (due to IP cleareance we took it out).


You can find a bundle that supports this feature hosted at http://www.inf.ufpr.br/didonet/amw/download/.


Marcos.
Re: [amw] Problem opening a weaving model [message #660424 is a reply to message #660337] Fri, 18 March 2011 11:38 Go to previous messageGo to next message
Elhamlaoui Mahmoud is currently offline Elhamlaoui MahmoudFriend
Messages: 263
Registered: March 2010
Senior Member
Hi Marcos,

thanks i could make it works, i have one last question id like to test the :
http://www.eclipse.org/gmt/amw/usecases/mergeSVG/

but i got an empty weaving model, can i have an exemple of amw merge.
thanks

Re: [amw] Problem opening a weaving model [message #664534 is a reply to message #660424] Mon, 11 April 2011 00:30 Go to previous message
Marcos  is currently offline Marcos Friend
Messages: 3
Registered: November 2010
Junior Member
Hi

did you manage to load the metamodels and the sample models correctly?

This example has been implemented with an outdated version of the ATL metamodel and EMF as well (2.1 if I remember well). Your problem may happen due to incompatibilities.

Marcos.
Previous Topic:A new version of AMW compatible with ATL 3 is now available!
Next Topic:Weaving Metamodel Creation for AMW 2.0
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 21 05:36:17 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02363 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software