Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » RCP Product Build: Launcher Missing
RCP Product Build: Launcher Missing [message #654172] Mon, 14 February 2011 13:07 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: apoksimen.gmail.com

Hi,

I have problem with standard RCP product build.

The executable (default is eclipse.exe for win) is not exported with my PDE
build. When I copy eclipse.exe and eclipse.ini from eclipse installation,
rename the product id in eclipse.ini, my product application can be started
fine.

Have tried to do some manual steps suggested on others threads, but nothing
helps.

Project structure is the following:
- feature
- contains plugin with .product
- plugin
- contains .product

Have you some suggestion? I can provide you with more information if needed.
Re: RCP Product Build: Launcher Missing [message #720824 is a reply to message #654172] Wed, 31 August 2011 09:55 Go to previous message
Achim  is currently offline Achim Friend
Messages: 7
Registered: August 2011
Junior Member
Hi,

I have the same problem. Did you find the soultion for this?

Regards
Previous Topic:Eclipse plugin development using Maven
Next Topic:3.7 Feature Manifest Editor
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 23:31:43 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02736 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software