Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » Java Development Tools (JDT) » Windowbuilder Pro - Button doesn't work
Windowbuilder Pro - Button doesn't work [message #652699] Sat, 05 February 2011 16:17 Go to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 4
Registered: February 2011
Junior Member
Hi there,
I just installed the Google Windowbuilder Eclipseplugin on my new Mac.
I created a new Window adding a Button, naming it and giving it an action.
When I start the programme The button is clickable and it optically seems to work but there is no reaction in the console (system.out.println).
A friend of me tried the programm on linux ( he just copied the source and inserted it into his Eclipse) and it worked perfectly.
Can anyone tell me what the reason could be?
Thanks a lot
Re: Windowbuilder Pro - Button doesn't work [message #652747 is a reply to message #652699] Sun, 06 February 2011 07:41 Go to previous messageGo to next message
Deepak Azad is currently offline Deepak Azad
Messages: 545
Registered: July 2009
Senior Member
On 2/5/2011 9:47 PM, support@html-freak.com wrote:
> Hi there,
> I just installed the Google Windowbuilder Eclipseplugin on my new Mac. I
> created a new Window adding a Button, naming it and giving it an action.
> When I start the programme The button is clickable and it optically
> seems to work but there is no reaction in the console
> (system.out.println). A friend of me tried the programm on linux ( he
> just copied the source and inserted it into his Eclipse) and it worked
> perfectly.
> Can anyone tell me what the reason could be?
> Thanks a lot
Please ask this question in WindowBuilder forum.
Re: Windowbuilder Pro - Button doesn't work [message #652761 is a reply to message #652747] Sun, 06 February 2011 13:33 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 4
Registered: February 2011
Junior Member
Deepak Azad wrote on Sun, 06 February 2011 02:41
On 2/5/2011 9:47 PM, support@html-freak.com wrote:
> Hi there,
> I just installed the Google Windowbuilder Eclipseplugin on my new Mac. I
> created a new Window adding a Button, naming it and giving it an action.
> When I start the programme The button is clickable and it optically
> seems to work but there is no reaction in the console
> (system.out.println). A friend of me tried the programm on linux ( he
> just copied the source and inserted it into his Eclipse) and it worked
> perfectly.
> Can anyone tell me what the reason could be?
> Thanks a lot
Please ask this question in WindowBuilder forum.

Which forum do you mean ?
At this Windowbuilder Forum they sent me to an "Eclipse general"- Forum
Re: Windowbuilder Pro - Button doesn't work [message #652762 is a reply to message #652761] Sun, 06 February 2011 13:39 Go to previous messageGo to next message
Deepak Azad is currently offline Deepak Azad
Messages: 545
Registered: July 2009
Senior Member
On 2/6/2011 7:03 PM, support@html-freak.com wrote:
> Deepak Azad wrote on Sun, 06 February 2011 02:41
>> On 2/5/2011 9:47 PM, support@html-freak.com wrote:
>> > Hi there,
>> > I just installed the Google Windowbuilder Eclipseplugin on my new
>> Mac. I
>> > created a new Window adding a Button, naming it and giving it an
>> action.
>> > When I start the programme The button is clickable and it optically
>> > seems to work but there is no reaction in the console
>> > (system.out.println). A friend of me tried the programm on linux ( he
>> > just copied the source and inserted it into his Eclipse) and it worked
>> > perfectly.
>> > Can anyone tell me what the reason could be?
>> > Thanks a lot
>> Please ask this question in WindowBuilder forum.
>
> Which forum do you mean ?
> At this http://forums.instantiations.com/viewforum.php?f=14 they sent me
> to an "Eclipse general"- Forum
>
I meant
http://www.eclipse.org/forums/index.php?t=thread&frm_id= 214&S=21e320fd17ccf1b66513c08cba4d782f

You could also try eclipse newcomers forum.

This forum is meant for questions related to Java Development tools (JDT).
Re: Windowbuilder Pro - Button doesn't work [message #652766 is a reply to message #652762] Sun, 06 February 2011 15:10 Go to previous message
No real name is currently offline No real name
Messages: 4
Registered: February 2011
Junior Member
ok, thanks i'll try there
Previous Topic:Eclipse xslt plugin
Next Topic:How to run an Applet in a Website properly
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 26 05:24:50 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.28715 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software