Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » BIRT update site referencing missing version of org.eclipse.emf.common?
BIRT update site referencing missing version of org.eclipse.emf.common? [message #651636] Mon, 31 January 2011 19:19 Go to next message
Eric Jain is currently offline Eric Jain
Messages: 266
Registered: July 2009
Senior Member
After adding the feature org.eclipse.birt.chart (2.6.1) from http://download.eclipse.org/birt/update-site/2.6 to my target platform, I get the following error:

"Missing requirement: BIRT Chart Framework 2.6.1 [...] requires 'org.eclipse.emf.common.feature.group 2.3.0' but it could not be found".

Looking at http://download.eclipse.org/modeling/emf/updates/releases/, the oldest available version appears to be 2.3.1.

Anyone else stumbled over this? Workarounds (other than downloading archived versions of all the bundles)?
Re: BIRT update site referencing missing version of org.eclipse.emf.common? [message #651822 is a reply to message #651636] Tue, 01 February 2011 12:26 Go to previous messageGo to next message
Jason Weathersby is currently offline Jason Weathersby
Messages: 9167
Registered: July 2009
Senior Member

Eric,

Can you log a bug for this. We need to get this fixed in the update site.

Jason

On 1/31/2011 7:19 PM, Eric Jain wrote:
> After adding the feature org.eclipse.birt.chart (2.6.1) from
> http://download.eclipse.org/birt/update-site/2.6 to my target platform,
> I get the following error:
>
> "Missing requirement: BIRT Chart Framework 2.6.1 [...] requires
> 'org.eclipse.emf.common.feature.group 2.3.0' but it could not be found".
>
> Looking at http://download.eclipse.org/modeling/emf/updates/releases/,
> the oldest available version appears to be 2.3.1.
>
> Anyone else stumbled over this? Workarounds (other than downloading
> archived versions of all the bundles)?
>
Re: BIRT update site referencing missing version of org.eclipse.emf.common? [message #651837 is a reply to message #651822] Tue, 01 February 2011 13:41 Go to previous message
Eric Jain is currently offline Eric Jain
Messages: 266
Registered: July 2009
Senior Member
Jason Weathersby wrote on Tue, 01 February 2011 12:26
Can you log a bug for this. We need to get this fixed in the update site.


https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=336002
Previous Topic:Multiple charts on single report - data-driven?
Next Topic:Running Report against different copies of a database
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 06:58:16 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06468 seconds