Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » [Acceleo 3l] Generate plugin
[Acceleo 3l] Generate plugin [message #650150] Fri, 21 January 2011 23:28 Go to next message
Sergio  is currently offline Sergio Friend
Messages: 21
Registered: August 2010
Location: Cardedeu
Junior Member
Hi!

I have the next projects:

AcceleoProject-A with an AcceleoProject-ui-A
AcceleoProject-B with an AcceleoProject-ui-B

And all is working fine. But then I decided to do a refactoring and delete some files at AcceleoProject-B (that also were at AcceleoProject-A) and then make AcceleoProject-B refence to project A, so that both projects compiles ok, and also I can test that the code is generated correctly.

But when I try to generate the plugin of AcceleoProject-B (export as a deployable plug-ins and fragments), then I have an error and the plugin isn't generated. The log error file generated by the process is empty...

I understand that maybe this is not exactly an acceleo question.

Thank you,
s2o



Sergio Sacristán
http://s2o-bcn.blogspot.com/
Re: [Acceleo 3l] Generate plugin [message #650294 is a reply to message #650150] Mon, 24 January 2011 09:06 Go to previous message
Laurent Goubet is currently offline Laurent GoubetFriend
Messages: 1639
Registered: July 2009
Senior Member
This is a multi-part message in MIME format.
--------------050403070404020101090401
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Hi Sergio,

This looks like a build problem... but then I believe you should have an
error logged such as "file.emtl not found". Are you positive that no
error get logged either in the Eclipse where you run the generation or
in the console view?

Laurent Goubet
Obeo

On 22/01/2011 00:28, Sergio wrote:
> Hi!
>
> I have the next projects:
>
> AcceleoProject-A with an AcceleoProject-ui-A
> AcceleoProject-B with an AcceleoProject-ui-B
>
> And all is working fine. But then I decided to do a refactoring and
> delete some files at AcceleoProject-B (that also were at
> AcceleoProject-A) and then make AcceleoProject-B refence to project A,
> so that both projects compiles ok, and also I can test that the code is
> generated correctly.
>
> But when I try to generate the plugin of AcceleoProject-B (export as a
> deployable plug-ins and fragments), then I have an error and the plugin
> isn't generated. The log error file generated by the process is empty...
>
> I understand that maybe this is not exactly an acceleo question.
>
> Thank you,
> s2o


--------------050403070404020101090401
Content-Type: text/x-vcard; charset=utf-8;
name="laurent_goubet.vcf"
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Disposition: attachment;
filename="laurent_goubet.vcf"

YmVnaW46dmNhcmQNCmZuOkxhdXJlbnQgR291YmV0DQpuOkdvdWJldDtMYXVy ZW50DQpvcmc6
PGEgaHJlZj0iaHR0cDovL3d3dy5vYmVvLmZyIj5PYmVvPC9hPg0KZW1haWw7 aW50ZXJuZXQ6
bGF1cmVudC5nb3ViZXRAb2Jlby5mcg0KdXJsOmh0dHA6Ly93d3cub2Jlby5m cg0KdmVyc2lv
bjoyLjENCmVuZDp2Y2FyZA0KDQo=
--------------050403070404020101090401--
Previous Topic:Problems integrating
Next Topic:[Xtend] Declaration of a List in List
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 17:02:57 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.13830 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software