Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » DTP » Newbie: Problem with DSE and PostgreSQL 8.4 [SOLVED]
Newbie: Problem with DSE and PostgreSQL 8.4 [SOLVED] [message #649547] Wed, 19 January 2011 16:35 Go to next message
Daniel Savard is currently offline Daniel SavardFriend
Messages: 3
Registered: January 2011
Junior Member
I am new to DTP and I have just installed it a few days ago and I am struggling trying to have my database tables and schemas shown in the DSE. I can connect to my database from the DSE, however it doesn't show any of my schemas beside the default schemas and it doesn't show any of my tables even if I create them in the public schema.

I am running PostgreSQL 8.4.4.

Any hints?

[Updated on: Thu, 20 January 2011 03:07]

Report message to a moderator

Re: Newbie: Problem with DSE and PostgreSQL 8.4 [message #649643 is a reply to message #649547] Thu, 20 January 2011 03:06 Go to previous message
Daniel Savard is currently offline Daniel SavardFriend
Messages: 3
Registered: January 2011
Junior Member
Solved. My mistake, didn't realize the URL must also be edited to report the database name as it wasn't automatically updated appropriately.
Previous Topic:How to use it in my RCP app?
Next Topic:DerivedTable.queryTable not setted
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 15:05:08 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01794 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software