Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » pydev plugin installs but not operational on Windows7
icon9.gif  pydev plugin installs but not operational on Windows7 [message #648413] Wed, 12 January 2011 19:06
Rik Belew is currently offline Rik Belew
Messages: 1
Registered: January 2011
Junior Member
[Avatar]
2011-01-12 06:18:58 GMT
i'm teaching a class and have ~70 kids who have all successfully installed Python (2.7) , Eclipse (Helios), and PyDev (1.6.3), following my instructions.

but exactly one student on a Windoz7 platform gets it all in place, gets the PyDev plugin installed, restarts, ... but then has none of the PyDev functionality?! eg, File > New > does not provide Python alternatives; PyDev preferences are not in among the other preferences... But looking at About Eclipse shows the plugin loaded? i'm baffled; how could this be?!

this would seem to be an Update Manager issue. is there a special forum for this facility?

what log file might leave a trace that could give a clue?

[Updated on: Thu, 13 January 2011 02:09]

Report message to a moderator

Previous Topic:where did the structure compare go?
Next Topic:[Debug + GMF] Displaying debugger annotations on a diagram
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 16:11:34 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02098 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software