Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit » Installs but no sign of Egit
Installs but no sign of Egit [message #646575] Tue, 28 December 2010 16:47 Go to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 2
Registered: December 2010
Junior Member
Hi I have installed egit on helios version of PDT.

It worked fine on my other laptop however when I went to try it on my other machine it didnt seem to work correctly.

I installed the egit package but none of the features are available such as importing from the Import wizard etc.

The software states it is installed but I am not really sure what else I can do.

ANy ideas on how to debug what is happening? It works fine on my other laptop which is really stange.

Any ideas would be great.

Thanks
Re: Installs but no sign of Egit [message #646730 is a reply to message #646575] Thu, 30 December 2010 10:50 Go to previous messageGo to next message
No real name is currently offline No real name
Messages: 2
Registered: December 2010
Junior Member
Just a further note I can't even see the GIT view in the perspective.

Anyone got any ideas where I can start trying to debug this?

Would love to be able to commit to my git repo from within Eclipse.

Please any help would be greatly received.

Thanks

Matthew
Re: Installs but no sign of Egit [message #647299 is a reply to message #646730] Wed, 05 January 2011 10:43 Go to previous messageGo to next message
cori schlegel is currently offline cori schlegel
Messages: 1
Registered: January 2011
Junior Member
I have the same issue, and would also dearly love to figure out why I can't see any of the git components.

I've tried, independently, 9.1, 9.3, and 11.1 from the dailies. None worked.

running Eclipse Helios (Build id: 20100617-1415) on a 32-bit Windows 7 machine
Re: Installs but no sign of Egit [message #647886 is a reply to message #647299] Mon, 10 January 2011 05:32 Go to previous message
Max is currently offline Max
Messages: 10
Registered: July 2009
Junior Member
Eclipse Helios has problems installing plugins under windows 7 / vista due to the way windows "virtualizes" the programs directory.

If you cannot install ANY plugins (not just egit), try:

Try moving eclipse into your homedirectory instead of /programs

try giving yourself permissions

search for related issues (not able to install plugin) in google.

Previous Topic:Corruption mentioned at github - is this issue still valid?
Next Topic:One repository per Eclipse project?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 23 18:18:08 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02093 seconds