Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Flash does not work with 64-bit RCP application
Flash does not work with 64-bit RCP application [message #646228] Wed, 22 December 2010 19:02 Go to next message
Ken is currently offline Ken
Messages: 36
Registered: July 2009
Member
I have a 64-bit RCP application that embeds an SWT browser that links to a
website that contains Flash. It looks like the browser that is used happens
to be 64-bit IE, which it seems Flash does not support. It prompts to
install the plugin, you say yes, then it does nothing. If I launch IE 64-bit
version outside of RCP, the same problem happens.

It's also a problem if you use Eclipse Helios 64-bit and open the browser
view.

Does anyone know a way to tell SWT what browser to use? Or to have it use
your default browser?

I've tried stuff here: http://www.eclipse.org/swt/faq.php, but had no luck.

Any ideas?

- Ken
Re: Flash does not work with 64-bit RCP application [message #646236 is a reply to message #646228] Wed, 22 December 2010 19:57 Go to previous message
Grant Gayed is currently offline Grant Gayed
Messages: 2151
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Ken,

64-bit SWT will always use 64-bit IE for a Browser created with style
SWT.NONE. The only way to ensure that 32-bit IE is used is to use 32-bit
SWT/Eclipse, which is a valid thing to do on 64-bit Windows.

Grant


"news.eclipse.org" <kennyp@avi.com> wrote in message
news:iethmk$lo7$1@news.eclipse.org...
>I have a 64-bit RCP application that embeds an SWT browser that links to a
>website that contains Flash. It looks like the browser that is used happens
>to be 64-bit IE, which it seems Flash does not support. It prompts to
>install the plugin, you say yes, then it does nothing. If I launch IE
>64-bit version outside of RCP, the same problem happens.
>
> It's also a problem if you use Eclipse Helios 64-bit and open the browser
> view.
>
> Does anyone know a way to tell SWT what browser to use? Or to have it use
> your default browser?
>
> I've tried stuff here: http://www.eclipse.org/swt/faq.php, but had no
> luck.
>
> Any ideas?
>
> - Ken
Previous Topic:Clear the workspace folder
Next Topic:Loading Perspective Problem
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 30 16:07:53 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.18361 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software