Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » Eclipse 3.6 PHP / Snow Leopard 10.6.5 / Sites folder(CanĂ„t get Sites folder to work with Eclipse)
Eclipse 3.6 PHP / Snow Leopard 10.6.5 / Sites folder [message #644453] Sat, 11 December 2010 16:16
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 1
Registered: December 2010
Junior Member
Hello everyone.

Hopefully one of you can help me. I am working on a Mac OS X Snow Leopard 10.6.5 and eclipse for PHP 3.6 Cocoa-64Bit. Problem is that i can't get eclipse to work with my Sites folder in my User directory.

I start eclipse, then select the Sites folder as my working directory, click okay and then all i see is the eclipse Helios start screen, but then i get the rotating ball of mac os x and nothing happens.

When i use ans other directory as working directory, eclipse starts like a charm. Does anyone can help me.

I tried to change my DocumentRoot in my Apache Configuration to any other directory, but then all i get is an 403 Error in my Browser trying to surf localhost. I also set Allow from all in my httpd.conf, nothing helps.

Thanks for any help.

Greetings

Florian

[Updated on: Sat, 11 December 2010 16:16]

Report message to a moderator

Previous Topic:Working configuration of Eclipse, PDT and ZendDebugger?
Next Topic:file URL not found
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 21 12:20:39 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01555 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software