Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » [Xpand] Root element not found (When trying to generate the root element of the instance file cannot be found, but children of it can.)
[Xpand] Root element not found [message #643411] Mon, 06 December 2010 19:03 Go to next message
Stefan Jurack is currently offline Stefan JurackFriend
Messages: 24
Registered: February 2010
Junior Member
Hi all,

I accidently put this question in the xtext-forum already, so don't be mad that I repeat this here.

I have a grammar with top-level element "WebsiteModel":
...
WebsiteModel:
'site' title=STRING
pages+=WebPage+
...

When I try to generate code out of an instance of my grammar with a workflow configuration as follows (excerpt)...:
load = {
slot = "websiteRoot"
type = "WebsiteModel"
}

...the console output is telling me, that no element of that type (WebsiteModel) has been found. However, when I use a non-top-level element (e.g. WebPage) in the workflow configuration, the result set is not empty.

Is there a certain trick I missed to access the root element in order to perform Xpand transformations?

Thnx,
Stefan

Re: [Xpand] Root element not found [message #643494 is a reply to message #643411] Tue, 07 December 2010 06:52 Go to previous message
Christian Dietrich is currently offline Christian DietrichFriend
Messages: 6495
Registered: July 2009
Senior Member
See Answer in the TMF Xtext forum

~Christian
Previous Topic:Acceleo Java Launcher
Next Topic:execute an accelo plugin directly in the shell
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 26 07:54:35 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01898 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software