Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » "Building workspace" drives me mad
"Building workspace" drives me mad [message #641057] Wed, 24 November 2010 07:44 Go to next message
Anthony Do is currently offline Anthony Do
Messages: 13
Registered: October 2009
Junior Member
In Helios 3.6.1, I built a dynamic web project, every time I did some changes on this project, such as "change a classpath entry, add a target runtime", which will trigger the build workspace action. But the building process always stuck on 100%, and there is no hint or tips for what was the workbench doing on backgroud. It just stuck there for a very long time, maybe 30 minutes. that drives me mad.
I think the progress bar is just for informing users about background actions, but stocking on 100% status from beginning to end for a very long period is not it ment to be.
show some details for what's being handling in background is helpful.
Re: "Building workspace" drives me mad [message #641138 is a reply to message #641057] Wed, 24 November 2010 11:28 Go to previous message
Michael Pellaton is currently offline Michael Pellaton
Messages: 289
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

Just attach VisualVM [1] or any other profiler you happen to have to
the Eclipse process and look what's going on. If you find anything that
could be done in a much better way, report a bug [2] possibly with a
patch ;-)

[1] https://visualvm.dev.java.net/
[2] https://bugs.eclipse.org/bugs/

HTH
Michael
Previous Topic:Splash handler not running when org.eclipse.osgi run from workbench
Next Topic:View stack not correctly painted for a newly opened perspective
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 22 12:20:13 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04972 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software