Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » PHP Development Tools (PDT) » xdebug setting questions
xdebug setting questions [message #635169] Mon, 25 October 2010 20:22 Go to next message
Tommas Yuan is currently offline Tommas Yuan
Messages: 2
Registered: October 2010
Junior Member
hi all,
I installed xdebug as zend extenssion on php, and I`m sure it`s successfully.
And I also setted PHP Debug options,such as
PHP Debugger : Xdebug Debug Port: 29000(I have setted the value of xdebug.remote_port with 2900 in php.ini file),
and other regular options.
But when try to debug my php file, the variables view in php debug perspective didn`t show variables information of my php file.
It looks like:
http://hiphotos.baidu.com/zhidao/pic/item/1e30e92414c4d0494c088dc2.jpg
I dont know what`t problem with my xdebug.
Is there anyone have the same problem,or know how to deal with it.
help me ,please
Re: xdebug setting questions [message #635252 is a reply to message #635169] Tue, 26 October 2010 07:57 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: dkel50.hotremovemail.com

If you are using php 5.3 you need to use xdebug 2.1.

Dave

On 25/10/2010 21:22, Tommas Yuan wrote:
> hi all,
> I installed xdebug as zend extenssion on php, and I`m sure it`s
> successfully.
> And I also setted PHP Debug options,such as
> PHP Debugger : Xdebug Debug Port: 29000(I have setted the value of
> xdebug.remote_port with 2900 in php.ini file),
> and other regular options.
> But when try to debug my php file, the variables view in php debug
> perspective didn`t show variables information of my php file.
> It looks like:
>
> I dont know what`t problem with my xdebug.
> Is there anyone have the same problem,or know how to deal with it.
> help me ,please
>
Re: xdebug setting questions [message #635292 is a reply to message #635169] Tue, 26 October 2010 09:39 Go to previous message
Tommas Yuan is currently offline Tommas Yuan
Messages: 2
Registered: October 2010
Junior Member
Sorry, I forgot to describe my develop environment;
System: Win7 Professional
Server: Apache 2.2
php php5.3.3
xdebug vc6 non thread safety 2.1.0
eclipse Eclipse for PHP Developers Helios
Previous Topic:JVM terminated. Exit code=1 Sorted
Next Topic:hello world
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 04:42:24 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01699 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software