Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » SWTBot » SWT Bot with Windows 7(SWT Error "Cannot load 32-bit SWT libraries on 64-bit JVM" )
SWT Bot with Windows 7 [message #633765] Tue, 19 October 2010 06:42 Go to next message
Ullas is currently offline Ullas
Messages: 10
Registered: September 2010
Location: Bangalore
Junior Member
Hi,

After my upgrade from windows xp to windows 7, when I run the SWT Bot, its giving me error as "Cannot load 32-bit SWT libraries on 64-bit JVM". Could you please help me to resolve this? Should I upgrade anything on SWT side?

Regards,
Ullas
Re: SWT Bot with Windows 7 [message #633811 is a reply to message #633765] Tue, 19 October 2010 09:47 Go to previous messageGo to next message
Pascal G is currently offline Pascal G
Messages: 157
Registered: July 2009
Senior Member
On 10-10-19 06:42 AM, Ullas wrote:
> Hi,
> After my upgrade from windows xp to windows 7, when I run the SWT Bot,
> its giving me error as "Cannot load 32-bit SWT libraries on 64-bit JVM".
> Could you please help me to resolve this? Should I upgrade anything on
> SWT side?
>
> Regards,
> Ullas
>

This is definitly SWT-related. My guess is that you should upgrade to
the 64-bit version of SWT. Otherwise, you might have more answer asking
in the SWT user group.

[1]
http://www.eclipse.org/downloads/download.php?file=/eclipse/ downloads/drops/R-3.6.1-201009090800/eclipse-SDK-3.6.1-win32 -x86_64.zip


--
Pascal GĂ©linas | Software Developer
*Nu Echo Inc.*
http://www.nuecho.com/ | http://blog.nuecho.com/

*Because performance matters.*
Re: SWT Bot with Windows 7 [message #633879 is a reply to message #633765] Tue, 19 October 2010 12:12 Go to previous messageGo to next message
Ketan Padegaonkar is currently offline Ketan Padegaonkar
Messages: 873
Registered: July 2009
Senior Member
On 10/19/10 3:42 AM, Ullas wrote:
> Hi,
> After my upgrade from windows xp to windows 7, when I run the SWT Bot,
> its giving me error as "Cannot load 32-bit SWT libraries on 64-bit JVM".
> Could you please help me to resolve this? Should I upgrade anything on
> SWT side?
>
> Regards,
> Ullas
>

You're using the wrong version of swt. A 64-bit jvm requires a 64 bit
eclipse(or swt) binary.

You'd need to either download a 64 bit eclipse or install a 32 bit jvm
instead.

--
Ketan
ketan.padegaonkar.name | eclipse.org/swtbot | @ketanpkr
Re: SWT Bot with Windows 7 [message #633967 is a reply to message #633879] Wed, 20 October 2010 02:07 Go to previous message
Ullas is currently offline Ullas
Messages: 10
Registered: September 2010
Location: Bangalore
Junior Member
Thanks for the reply. The 64 bit Eclipse helped me to resolve this issue.
Previous Topic:Is SWTBot working on Win7 64Bit?
Next Topic: Parameterization and config file handling capabilities in SWT Bot
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Apr 18 04:02:49 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.10778 seconds