Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Table not retrieving data(New user having troubles)
Table not retrieving data [message #633167] Fri, 15 October 2010 10:36 Go to next message
Andy Bell is currently offline Andy Bell
Messages: 2
Registered: October 2010
Junior Member
Hi

I'm new to Birt.

I'm using Eclipse Helios and the built in Birt report designer.

I've created a simple report with just a table on it. I've set up a flat file datasource and dataset - a simple CSV file with a couple of rows in it. If I preview the dataset in the DataSet designer I can see the expected data.

I've put a table on my report and set its DataSet to my dataset - the Binding information is as expected.

BUT - when I preview or try to create my report - nothing is displayed.

I've tried several times to make this work and have stripped by CSV file down to a minimal set of rows and coilumns - but nothing seems to persuade BIRT to display the data.

Any help would be appreciated...

Andy
Re: Table not retrieving data [message #633179 is a reply to message #633167] Fri, 15 October 2010 11:01 Go to previous message
Andy Bell is currently offline Andy Bell
Messages: 2
Registered: October 2010
Junior Member
Don't worry - resolved it...
Previous Topic:Using RE API without birt installed on the server machine
Next Topic:org.xml.sax.SAXParseException: Premature end of file.
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Apr 21 03:25:57 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03640 seconds