Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem)
Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem) [message #632693] Wed, 13 October 2010 22:08 Go to next message
Sebastian  is currently offline Sebastian Friend
Messages: 22
Registered: September 2010
Junior Member
Hey guys,

I am developing an RCP application on my MacBook (64bit architecture). Everything does just fine and when I export the product it runs smoothly.

Now, when I try to run the application on a different mac (which still runs on Mac OS X Tiger 32bit) nothing will start.

I started with an open terminal and this is the output:

Last login: Wed Oct 13 23:26:26 on ttyp1
/Users/jorgjanisch/Desktop/JF-CMS/Eclipse.app/Contents/MacOS /eclipse; exit
Welcome to Darwin!
jorg-janischs-computer:~ jorgjanisch$ /Users/jorgjanisch/Desktop/JF-CMS/Eclipse.app/Contents/MacOS /eclipse; exit
dyld: Library not loaded: /System/Library/Frameworks/Cocoa.framework/Versions/A/Cocoa
Referenced from: /Users/jorgjanisch/Desktop/JF-CMS/Eclipse.app/Contents/MacOS /eclipse
Reason: no suitable image found. Did find:
/System/Library/Frameworks/Cocoa.framework/Versions/A/Cocoa: no matching architecture in universal wrapper
/System/Library/Frameworks/Cocoa.framework/Versions/A/Cocoa: no matching architecture in universal wrapper
Trace/BPT trap
logout
[Prozess beendet]




Maybe somebody knows how to fix this.

Thanks Smile
Re: Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem) [message #632779 is a reply to message #632693] Thu, 14 October 2010 09:10 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Niculai is currently offline Alexandra NiculaiFriend
Messages: 84
Registered: July 2009
Member
So you exported it also for 32 bit Mac, if I understand well?
Did you try to export it for macos carbon and run it on that machine as well?

Alexandra.
Re: Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem) [message #632811 is a reply to message #632693] Thu, 14 October 2010 10:48 Go to previous messageGo to next message
Sebastian  is currently offline Sebastian Friend
Messages: 22
Registered: September 2010
Junior Member
yep, the plug-in is there.
Re: Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem) [message #632813 is a reply to message #632811] Thu, 14 October 2010 10:56 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Niculai is currently offline Alexandra NiculaiFriend
Messages: 84
Registered: July 2009
Member
What do you mean by "the plug-in is there"? Confused
Re: Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem) [message #632817 is a reply to message #632693] Thu, 14 October 2010 11:07 Go to previous messageGo to next message
Sebastian  is currently offline Sebastian Friend
Messages: 22
Registered: September 2010
Junior Member
ohh ... i totally missed that you have to export for the different versions ... let me check if that works ..
Re: Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem) [message #632855 is a reply to message #632693] Thu, 14 October 2010 13:51 Go to previous messageGo to next message
Sebastian  is currently offline Sebastian Friend
Messages: 22
Registered: September 2010
Junior Member
Hey,

I exported it for carbon now and I get much further.

I loads the splash screen and also starts showing the progress bar. then it shuts down again.

I opened it the command line and this is what it says

Invalid memory access of location 00000000 eip=9a77f079
Bus error


Very weird Confused
Re: Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem) [message #632860 is a reply to message #632855] Thu, 14 October 2010 14:01 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Niculai is currently offline Alexandra NiculaiFriend
Messages: 84
Registered: July 2009
Member
I don't know what to say about that, but you could also try to export it for cocoa 32 bit and run it on that mac to check if it works.
Re: Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem) [message #632862 is a reply to message #632693] Thu, 14 October 2010 14:03 Go to previous messageGo to next message
Sebastian  is currently offline Sebastian Friend
Messages: 22
Registered: September 2010
Junior Member
Already did that, it tells me that the machine has to run on leopard.
Re: Exported Product won't start on different Mac (probably 32bit problem) [message #633052 is a reply to message #632862] Fri, 15 October 2010 08:28 Go to previous message
Alexandra Niculai is currently offline Alexandra NiculaiFriend
Messages: 84
Registered: July 2009
Member
Does Eclipse work on that machine?
Previous Topic:Change RCP application's default font
Next Topic:Info how display property in property view
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Nov 26 17:44:03 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.11782 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software