Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » when i try IBM jdk, I have found such problem for AGR
when i try IBM jdk, I have found such problem for AGR [message #63670] Tue, 04 April 2006 06:18 Go to next message
simoom chen is currently offline simoom chen
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
When I use IBM jdk 5.0 to execute my AGR script, the execution file has only
the first case with only start tag. It does not happen in Sun JDK.

Thread[Reader Thread: rabuffer0,5,main] - org.xml.sax.SAXParseException:
Re: when i try IBM jdk, I have found such problem for AGR [message #63696 is a reply to message #63670] Tue, 04 April 2006 07:11 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: ackel.sohu.com

It seems that your script contains some chinese characters?
ackel


"simoom" <hugulas@gmail.com> д
Re: when i try IBM jdk, I have found such problem for AGR [message #64171 is a reply to message #63696] Wed, 05 April 2006 02:22 Go to previous message
simoom chen is currently offline simoom chen
Messages: 14
Registered: July 2009
Junior Member
I have found the problem.
I set -vm arguement to use IBM JDK.
But my default JDK is Sun JDK.
So Sun JDK send the XML segment in its own format starting with 0xfffe
But IBM JDK can not resolve it
"ackel" <ackel@sohu.com> д
Previous Topic:Missing images when profiling Eclipse Application
Next Topic:TPTP profiling of WTP
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 06:17:14 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.12148 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software