Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Mylyn » Issue with Assembla attachment
Issue with Assembla attachment [message #63570] Sat, 20 December 2008 13:35 Go to next message
Simeon Leyzerzon is currently offline Simeon Leyzerzon
Messages: 24
Registered: July 2009
Junior Member
When adding a ticket via Assembla connector, it works, but when I try to
attach context, here's what I'm getting. Could someone please help?


eclipse.buildId=M20080911-1700
java.version=1.5.0_17
java.vendor=Sun Microsystems Inc.
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
Framework arguments: -showlocation
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86 -data
C:\Strateer\workspaces\strateer -clean -showlocation


Error
Sat Dec 20 13:27:52 EST 2008
Unexpected error

com.assembla.mylyn.core.AssemblaPluginException: Cannot get lattachment
at
com.assembla.mylyn.core.AssemblaClient.addAttachment(Assembl aClient.java:497)
at
com.assembla.mylyn.core.AssemblaAttachmentHandler.postConten t(AssemblaAttachmentHandler.java:86)
at
org.eclipse.mylyn.internal.tasks.ui.util.AttachmentUtil.post Context(AttachmentUtil.java:124)
at
org.eclipse.mylyn.tasks.ui.editors.AbstractTaskEditorPage$Su bmitTaskJobListener.taskSubmitted(AbstractTaskEditorPage.jav a:235)
at
org.eclipse.mylyn.tasks.core.sync.SubmitJob.fireTaskSubmitte d(SubmitJob.java:74)
at
org.eclipse.mylyn.internal.tasks.core.sync.SubmitTaskJob.run (SubmitTaskJob.java:84)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)
Caused by: org.apache.commons.httpclient.URIException: wrong class use
at org.apache.commons.httpclient.HttpURL.checkValid(HttpURL.jav a:829)
at org.apache.commons.httpclient.HttpURL.<init>(HttpURL.java:107)
at
com.assembla.webservice.rest.BaseRestClient.doMultipartReque st(BaseRestClient.java:72)
at
com.assembla.webservice.rest.DocumentRestClient.createDocume nt(DocumentRestClient.java:44)
at
com.assembla.mylyn.core.AssemblaClient.addAttachment(Assembl aClient.java:488)
... 6 more
Re: Issue with Assembla attachment [message #63814 is a reply to message #63570] Sat, 03 January 2009 08:04 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: steffen.pingel.eclipse.org

It appears that the error occurs in the Assembla connector code. I would
recommend to repost this message in one of their forums.

Steffen
Re: Issue with Assembla attachment [message #595591 is a reply to message #63570] Sat, 03 January 2009 08:04 Go to previous message
Steffen Pingel is currently offline Steffen Pingel
Messages: 706
Registered: July 2009
Senior Member
It appears that the error occurs in the Assembla connector code. I would
recommend to repost this message in one of their forums.

Steffen
Previous Topic:Jira RPC support disabled
Next Topic:Task Summary is not shown in Task List
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 28 19:17:25 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03189 seconds