Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Buckminster » .launch not found after update
.launch not found after update [message #629248] Mon, 27 September 2010 11:27
Flavio Donze is currently offline Flavio Donze
Messages: 157
Registered: July 2009
Location: Switzerland
Senior Member
Hello

I'm using Hudson and Buckminster to build my products.

I have just updated to the current version of buckminster, now my .launch file is not found anymore:

INFO: emma '-l' '/ch.scodi.server.test.site/ScodiServerTest.launch' '-o' '/C:/Programme/Hudson/workspace/jobs/scodi.server.integratio n/workspace/output/junit_result.xml' '--xml' '/C:/Programme/Hudson/workspace/jobs/scodi.server.integratio n/workspace//output/coverage_report.xml' '--flatXML' '--stdout' '/C:/Programme/Hudson/workspace/jobs/scodi.server.integratio n/workspace//output/stdout.txt' '--stderr' '/C:/Programme/Hudson/workspace/jobs/scodi.server.integratio n/workspace//output/stderr.txt'

Cannot open launch config from /ch.scodi.server.test.site/ScodiServerTest.launch

When I set the buckminster installation back to the old one, it works.

Has there anything changed on how to pass the launch, or maybe it's a bug?

greets
Flavio


Organisations- und Prozessdokumentation Software
Qualit├Ąt Management QMS :: Information Management IMS
http://www.scodi.ch
Previous Topic:Buckminster headless build problems with resolving components
Next Topic:SWT P2 Repositories
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 23 01:51:59 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02137 seconds