Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » UML2 » Problems with generated createSubsetsAnnotations
Problems with generated createSubsetsAnnotations [message #628344] Thu, 25 March 2010 12:23
Anders W. Tell is currently offline Anders W. Tell
Messages: 69
Registered: July 2009
Member
Hi,

Im experiance problems with generated createSubsetsAnnotations() for a
set of UML model. Have not seen this before. Im using 3.5 SR2 for Win32.
With EMF 2.5.

The generated code does not compile (gen from UML2 model).

An example:

import org_toolsmiths_model_semantic_language.orgPackage;

/**
* Initializes the annotations for <b>subsets</b>.
* <!-- begin-user-doc -->
* <!-- end-user-doc -->
* @generated
*/
protected void createSubsetsAnnotations() {
String source = "subsets";
addAnnotation
(getRepresentedElement_Designation(),
source,
new String[] {
},
new URI[] {

*** compiler complains on orgPackage ****

URI.createURI(orgPackage.eNS_URI).appendFragment(" //toolsmiths/model/semantic/language/lmeaning/MeaningElement /representation ")
});
}


The package should be "LmeaningPackage"

Anyone has /have had the same problem?

cheers
/anders
Previous Topic:Problems with generated createSubsetsAnnotations
Next Topic:PrimitiveType problem
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 12:51:28 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02207 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software